A kérdező szavazást indított:
Igen, mindkettőt.
A lábszagomat igen, a fingszagomat nem.
A fingszagomat igen, a lábszagomat nem.
Nem, egyiket sem.
40 szavazat
1/8 anonim válasza:
IMÁDOM
Ha sok babot, brokkolit, tojást vagy káposztát eszek akkor este csakis fürdök és nem zuhanyzok. Így a fingbuborék amikor feljön koncentráltabban érezhető. Aztán mivel nappal ezeket ettem, jó szagosak is, meg sok.
Remek szórakozás ezt szaglászni.
A lábszagomat is szeretem, általában nap végén fürdés előtt szoktam lerágni a lábujjkörmeimet így közel kerülök a talpamhoz is ami árasztja a szagot. Mennyei.
2/8 anonim válasza:
Egyiket sem szeretem. De a farkamnak az illata tetszik, egész kellemes. Kicsit édeskés. :D
4/8 anonim válasza:
1# 🤣🤣🤣 bearanyoztad az estém. Röhögtem egy jót!
6/8 anonim válasza:
Érdekes kérdés! Így kimondottan nem szoktam szagolgatni.
Fingani szeretek, de nekem a hangja tetszik. Szoktam is próbálgatni, hogy különféle ritmusokat, esetleg dalamokat kifingjak. A ritmus fingás az egész jól megy, de arra még nem jöttem rá, hogy a finghang magasságát hogyan lehetne szabályozni.
7/8 anonim válasza:
Én a puki mellett a női lábszagot tartom kifejezetten érdekesnek, főleg ha jó kis izzadt balerinás lábszagról beszélünk! És itt jut eszembe hogy ennél a résznél hazugság az a kutatás, hogy a nőknek csak 8%-ban van lábszaguk! 😁😁😁 (nem nem én vagyok a savanyú lábszagos barom aki ezen az oldalon kering! 😂😂😂😂)
8/8 anonim válasza:
Labszagomat imadom sokszor direkt tobb napig hordom ugyanazt a zoknit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!