Amikor munkába menet pl náthás embert láttok mire gondoltok?
Figyelt kérdés
2023. jan. 12. 17:36
11/17 anonim válasza:
10-es én nem szeretek náthás lenni, csak azért mert egy magadfajta gyökér össze taknyol mindent.
12/17 anonim válasza:
Hogy megint egy sz.r nap, amikor melózni kell.
13/17 anonim válasza:
11.: Mi meg nem szeretnénk egy életen át maszkot hordani a magadfajta hipochonder agymosottak miatt.
15/17 anonim válasza:
Megnyugtatom a picike lelkivilágodat, nagyon ritkán vagyok beteg, mivel odafigyelek testi és lelki egészségemre.
Nem miattam leszel beteg, hanem saját magad miatt, mert leszarod saját egészséged megőrzésével foglalkozni. És mivel már totális félelemben élsz, az még pluszba rombolja az immunrendszered erősségét. Hajrá, félj tovább, és az év minden napján beteg leszel. 👏😵👍
17/17 anonim válasza:
Azt, hogy micsoda szemtelenség megfázni, és hogy hordjon maszkot, mert különben elkapom tőle a koronát, és amúgy is, miért nem maradt otthon?!
Ja, bocs, nem. Nem gondolom ezt, mert nem vagyok egy idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!