Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szép nők, ti miért nem vetkőzt...

Szép nők, ti miért nem vetkőztök le magazinoknak jó pénzért?

Figyelt kérdés
Ismerek olyan nőket akiknek olyan adottságaik vannak hogy komolyan nem értem miért nem dobják le a bugyit, és a melltartót magazinoknak jó pénzért. A nap végén amúgy se érdekel senkit hogy egy hétköznapi csaj mit csinál. Ami pedig szép azt meg kellene mutatni a világnak.

2023. jan. 12. 13:18
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
86%
Mert nem vagyok ribi, meg normális munkával is meg lehet keresni havi 1M körül Magyarországon.
2023. jan. 12. 19:10
 32/43 A kérdező kommentje:
Ha lecumizod az összes felettesed úgy biztos meg tudod keresni. Szépen meg lehet úgy mászni a ranglétrát.
2023. jan. 12. 19:36
 33/43 anonim ***** válasza:
21%

Sok itt a válasz...de még mindig a 2-es válaszolónál a pont.

Megnézném azt a normális munkát havi egy milláért Magyarországon. :) Ha csak nem orvos/jogász az illető.

2023. jan. 12. 19:38
 34/43 anonim ***** válasza:
96%
#32 Kérdező, te miért nem cumizod le az összes felettesedet?
2023. jan. 12. 19:46
 35/43 anonim ***** válasza:
92%
#32 Egyébként elárulom a rohadt nagy titkot, hogy lehet sok pénzt keresni: tanulással és rengeteg munkával. Én is egymillió felett keresek nő létemre és senkit nem kellett "lecumiznom" érte. Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog kikopni az ostoba hímek fejéből az a berögződés, hogy csak a férfiak tudnak sikeresek lenni a munkájukban és sok pénzt keresni. Már bőven a 21. században élünk, még ha ez Magyarországon egyáltalán nem nyilvánvaló.
2023. jan. 12. 19:50
 36/43 anonim ***** válasza:
34%
Leírtad a kérdésedben a választ. Mert nem érdekel senkit hogy egy hétköznapi csaj mit csinál.
2023. jan. 12. 20:06
 37/43 anonim ***** válasza:
93%
#33 Nem a 31-es vagyok, hanem a 34, 35: Én például programozó vagyok és külföldi cégnek számlázok. Nézd meg a nyugati programozói béreket, ha nem hiszed el, hogy tényleg lehet sok pénzt keresni tisztességes munkával. Persze ehhez 70-nél több IQ kell, szorgalom, rengeteg tanulás és munka. Ami ugye a magyarok 99%-nak büdös.
2023. jan. 12. 20:12
 38/43 anonim ***** válasza:
91%

A szépség szubjektív. Én és a környezetem nagy része szépnek lát engem, de nem kiemelkedően gyönyörűnek. Hétköznapi nők között is van jónéhány, aki jobban néz ki, nemhogy celebek közt, akiknek van sminkesük, fordászuk, személyi edzőjük, stylistjuk.

A másik faktor pedig az, hogy nem csináltam semmit, ami miatt vetkőznöm kéne. Nem vagyok többgyerekes anya bombatesttel, nem vagyok súlyos betegség túlélője, kisebbség, különleges testi adottságú...stb. Senki sem ismer azokon kívül, akikkel élőben is találkoztam volna, így néhány kanos emberen kívül, akik minden nőre kiverik, nem hinném, hogy olyan sokan vágynának a látványomra.

Illetve fotogén se vagyok annyira. Az arcom, hajam még csak-csak, de a testemet retusálni kéne (mint sztárokét is szokták egyébként), ami hami képet mutatna a külvilág felé, de a retusmentes fotóval meg én nem lennék elégedett.

2023. jan. 12. 22:32
 39/43 anonim ***** válasza:
94%

#32 igen, ilyen mentalitással csak úgy lehet.

Ellenkező esetben ha egy normális szakmunkát kitanul az ember, a piaci igényeket felmérve és tesz bele energiát, hogy haladjon a korral, akkor nem kell leszopni senkit. Fodrász vagyok, KATA-zom. Megvan nettóba.

2023. jan. 12. 22:53
 40/43 anonim ***** válasza:
65%
Én minden éjszaka vetkőzöm webcam livezek idegen külföldi pasiknak akik fizetnek is ezért meg más egyéb dolgokért, de arcom az takarásban van.
2023. jan. 13. 17:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!