Szép nők, ti miért nem vetkőztök le magazinoknak jó pénzért?
Sok itt a válasz...de még mindig a 2-es válaszolónál a pont.
Megnézném azt a normális munkát havi egy milláért Magyarországon. :) Ha csak nem orvos/jogász az illető.
A szépség szubjektív. Én és a környezetem nagy része szépnek lát engem, de nem kiemelkedően gyönyörűnek. Hétköznapi nők között is van jónéhány, aki jobban néz ki, nemhogy celebek közt, akiknek van sminkesük, fordászuk, személyi edzőjük, stylistjuk.
A másik faktor pedig az, hogy nem csináltam semmit, ami miatt vetkőznöm kéne. Nem vagyok többgyerekes anya bombatesttel, nem vagyok súlyos betegség túlélője, kisebbség, különleges testi adottságú...stb. Senki sem ismer azokon kívül, akikkel élőben is találkoztam volna, így néhány kanos emberen kívül, akik minden nőre kiverik, nem hinném, hogy olyan sokan vágynának a látványomra.
Illetve fotogén se vagyok annyira. Az arcom, hajam még csak-csak, de a testemet retusálni kéne (mint sztárokét is szokták egyébként), ami hami képet mutatna a külvilág felé, de a retusmentes fotóval meg én nem lennék elégedett.
#32 igen, ilyen mentalitással csak úgy lehet.
Ellenkező esetben ha egy normális szakmunkát kitanul az ember, a piaci igényeket felmérve és tesz bele energiát, hogy haladjon a korral, akkor nem kell leszopni senkit. Fodrász vagyok, KATA-zom. Megvan nettóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!