Miért tartják gyengének a békés természetűeket?
Figyelt kérdés
Talán a primitívség lenne az oka? Nekem komolyan hánynom kell attól,miért kell bántani a másikat...Csak azért,mert más valaki,még nincs joga senkinek se csesztetni.2023. jan. 10. 18:19
A kérdező szavazást indított:
így kompenzálják,hogy belül senkik
mert ezek degenerált selejtek
saját magukkal van bajuk
22 szavazat
1/8 anonim válasza:
Kár, hogy nem lehet mind 3-at jelölni. De kB. igen, mind igaz rájuk.
2/8 anonim válasza:
Az is selejt aki random beleköt emberekbe és az is selejt aki túlságosan békés természetű. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ha valaki nem jól néz rád akkor verd szét a fejét, de ha oda kell állni akkor ne a barátnő/feleség védje már meg a békés természetű kisfiú seggét. Ez is hozzá tartozik a férfiassághoz. Nekem erről ez a véleményem.
3/8 anonim válasza:
Én is az voltam nagyon sokáig.. mindig csesztettek meg kikezdtek velem.. beláttam, hogy ez így nem jó és nem szabad ennyire békésnek lenni. Idegenekkel mindig fölényeskedned kell, ha látod rajta, hogy “ő a valaki” na meg az sem árt, ha testileg kicsit turbózol magadon. Ha nagy vagy akkor lehetsz békés, a kutya se mer beléd kötni.
4/8 anonim válasza:
#2. Az, hogy valaki békés természetű nem jelenti azt, hogy nem képes, nem mer kiállni a csladjáért. Számomra a békés természet azt jelenti, hogy alapjában konfliktus kerülő. Nem keresi a bajt. Nem cseszi fel magát felesleges dolgokon. Attól még lehet férfias, hogy békés természetű.
5/8 anonim válasza:
A békés természet és az erő kapcsolata nem egyértelmű, azt hsizem, inkább több típusa van. Az egyik típusú emberben kevesebb a tesztoszteron és az adrenalin, ők kevesebbet mozognak, ami visszahat ezen hormonok termelésére is. Így aztán az izomerejük is kevesebb. A másik békés típus túlsúlyos, ezért mozog nehezebben és tűnik békésebbnek, holott csak lomhább. A harmadik típus inkább félénk, mint békés, tehát tényleg gyengébbnek is láttatja magát. Stb.
6/8 A kérdező kommentje:
csak az a selejt,aki bánt másokat. a békés természetű a normális .
2023. jan. 10. 18:56
7/8 anonim válasza:
"csak az a selejt,aki bánt másokat. a békés természetű a normális .":
Mo.-n minden fordítva működik...
8/8 anonim válasza:
Nem tartják annak, tekintve hogy a békés természet és a kisugárzott külső nem feltétlenül vannak egymással párhuzamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!