A magyar emberek miért nem változtak meg az évtizedek
alatt sem?Miért maradtak olyanok akikkel meg lehet
csinálni mindent?
A kérdező szavazást indított:
22 szavazat
1/18 A kérdező kommentje:
Mindig bedőlnek a magyarok,most is bedőltek hogy mindenért a koronavírus a felelős,meg az orosz ukrán háború meg Brüsszel.Szegény Fideszesek mindig jót akarnak tenni az emberekkel,de valaki mindig akadályozza őket már 12 éve.
Ense ertem.. bar en jol elvagyok azert nem is izgat ez az egesz. Mondjuk ha meg vonatkozna ram akkor inkabb lelepnek kulfoldre
2023. jan. 9. 19:16
Talán mert vannak választások, és ott zavarják el, aki nem tetszik a többségnek.
2023. jan. 9. 19:17
4/18 A kérdező kommentje:
2020-ig mindenről Gyurcsány tehetett,majd jött a koronavírus és az orosz ukrán háború.Brüsszel meg 12 éve akadályozza a kormányt hogy segítsen a magyar embereken.
"Sokat lehetett hallani már 20-30 évvel ezelőtt is hogy a magyaroknak birka türelmük van nem zavarják el azt a kormányt amelyik szipolyozza őket."
Elég sok kormányt elzavartak már a magyarok.
1990: MDF-FKGP-KDNP
1994: MSZP-SZDSZ
1998: FIDESZ-FKGP-MDF
2002: MSZP-SZDSZ
2006: MSZP-SZDSZ
2010: FIDESZ-KDNP
1989 előtt meg csak 1 választás volt.
2023. jan. 9. 19:36
Te miről írkálsz?
A kormányt nem rég a magyarok választották meg.Milyen pohárról magyarázol(?)
2023. jan. 9. 20:01
Sztem tokmind1 h melyik van tronon.. ugyanugy elvagyok barmi van. A politikat le kell szrni es nem foglalkozni vele. Birom mikor allando tema egyeseknel ugy h am sincs befolyasuk ra szal mind1 min panaszkodnak.
2023. jan. 9. 20:04
Én azon röhögtem egy jót amikor még Romániában is országos tüntetés volt a korrupció miatt, nálunk meg négyszázadszorra is megválasztották ugyanazt a bűnöző hazaáruló csürhét.
Szerintem itt mindenkinek mindegy hogy milyen szar az élet, csak az a fontos, hogy másoknak szarabb legyen.
És hogy miért....? Jó kérdés; ilyen a mentalitás, nem vagyunk hozzászokva hogy létezik olyan hogy tartás.
2023. jan. 9. 20:19
2023. jan. 9. 21:15
Többször válaszoltam már erre részletesen, itt röviden összefoglalom: azért van, mert a magyar egy buta, lusta birka nép. Vezér kell neki, aki mutatja az utat és dönt a nép helyett. Nem baj, ha rossz vezető, akkor szidjuk az anyját is, de ha a fejes rázza a kolompot, a magyar birkanyáj bégetve megy utána. Mindig is így volt.
2023. jan. 9. 21:42
Kapcsolódó kérdések: