Normális az ilyen?
A férfinak van 3 gyereke, van munkája, meg van egy felesége. Mindegyik húszas éveiben járnak. Megvan mindenük. És mit csinál a férfi? Elmegy kukázni, konténert nézegetni. Gondolom a felesége nem is tud róla. Lehet ha megtudná ezt, szóvá tenné hogy mi a lófszt csinál.
A kérdésem az volna;
Milyen ember az ilyen hogy inkább elmegy fiatalon kukákat nézni, mint hogy a feleségével meg a gyerekeivel törödne? Jól gondolom hogy a feleségét és a gyerekeit is nagy ivből leszrja? Úgy értem, hogy nem is szereti a feleségét igazán? Csak érdekből van vele, mert ezt várja el a társadalom? Mert a kukázás előbbre való neki mint a gyönyörű szép felesége és gyerekei. Milyen emberi jellemre vall szerintetek?
Olyan emberről van szó, akinek a valaga alatt kocsi van, háza, meg van munkája. Tulajdonképpen egy elit család, akiről látszódik az hogy ezek valamelyest tiszták, rendezettek és van pénzük is. Mégis a koszos kukákba matat. Gondolom a nője nem is tud róla , lehet megtudná ki akadna mint a vekker óra. Gondolom otthon azt kamuzza hogy elmegy egyet valahová kerülni meg ilyesmi. A lány meg mondja hogy okééé menjen. De a lány nem is tud róla hogy oda megy.
Véleményem szerint itt valami komoly bajok vannak nála, nem tudom hogy mi de nem egy pozitív jellemre vall. Normális ember nem megy a szelektív gyűjtőbe kukázni, bele dobnak mindenféle gusztustalan dolgot. Libress betéttől kezdve a kutya tettemig. Eléggé büdös és fertőző dolog ez. Ja és 100% magyar emberről van szó 22 éves. A csaj meg 24. A nője 10/10_es. A férfi átlagos....
22 éves a férj, 24 éves a nő és már 3 gyerek van.
Ha nem ikrek, akkor nincs több kérdésem.
Van, aki bélyeget gyűjt, van, aki horgászni jár. És eszerint van, aki kukázik.
Nem értem, mit ragozod az anyagi helyzetét. Nyilván nem anyagi okokból csinálja, hanem mert örömét leli benne. Mint más a bélyegek albumba rendezgetésében, vagy a horgászásban.
Egyébként te kicsodája vagy neki? Tudniillik, ezt egyedül a felesége kifogásolhatná, másnak semmi köze hozzá.
12:47
ugyanigy erzem magam:D:D furcsan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!