Miért mondják azt a férfiak hogy ők sokkal erősebbek mint a nők?
Kérdező, a 15-ös válaszodhoz (13 vagyok)
Pontosan azt gondoltam, hogy te ezt nőként írtad, ez nyilvánvaló a kérdésedből. És az nem tudom, hogy jön ide, hogy te odaírtad, hogy ez a te véleményed. Én azt írtam, hogy sajnos az ilyen kérdésekből lesz az, hogy jön a sok hímsoviniszta f.sz és bizonygatják, hogy ők a nagyok meg az erősek, közben lehet (vagy inkább valószínű), hogy ők a fotelharcosok, akik a lábukat alig bírják felemelni, nemhogy egy súlyt. Tisztelet a kivételnek, persze. A lényeg az, hogy függetlenül attól, hogy az ilyen kérdéseknél a kérdező melyik oldalon áll, sajnos legtöbbször hímsoviniszta hiszti lesz belőle. Ezért is kár ilyet kiírni, mert csak incelek nyavalygását fogod látni, hasznos választ csak elvétve. És ezt nem én “gondolom”, hanem így van. Ez a szomorú a gyakoriban, értelmes vitát nem lehet folytatni, csak az megy, hogy X csoport szidja Y csoportot. (Ezt most nem kifejezetten erre a kérdésre értem, de sok olyan kérdés van, ami amúgy tök érdekes lenne, de csak picsogás lesz a vége, az értelmes válaszok meg le lesznek szavazva.)
Csodás 2023-ban élni.
Ha az ember ismeri az alapvető biológiát akkor már hímsoviniszta 🤣
Várom azt az időt mikor kényszerlobotómiára küldik majd azokat is akik szerint az ég kék 😂
#26 Ezt már a sokadik válaszban látom, hogy keveritek a drámát a fájdalommal. Mert nyilván nem fáj a szél, inkább egy ilyen drámaiság felsikítani tőle, vagy kimutatni, hogy kellemetlen.
De erre meg a házépítést is felhozod, ami meg megint fizikai erő, nem fájdalomtűrés. Te se vagy egy lángelme.
#27 Na gyere, fejelj le! Lepontoztam a szánalmas kis válaszodat. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!