Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják azt a férfiak...

Miért mondják azt a férfiak hogy ők sokkal erősebbek mint a nők?

Figyelt kérdés
A nők azért sokkal több fizika fájdalmat kibírnak mint a férfiak (szerintem), pl. szülés, menstruáció, stb. Ez csak az én véleményem, nem a férfiakat szeretném ezzel támadni!
2023. jan. 7. 14:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
70%
Nyilvan jobbak vagytok szulesbe.. sztem ezt szivesen atengedjuk 😀 Menstruacio alatt meg a legtobb no elviselhetetlen hisztis, ingerlekeny. Az menne nekemis 😀 Fizikai eroben meg egy ferfi 2-3x erosebb
2023. jan. 7. 22:05
 22/31 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező, a 15-ös válaszodhoz (13 vagyok)

Pontosan azt gondoltam, hogy te ezt nőként írtad, ez nyilvánvaló a kérdésedből. És az nem tudom, hogy jön ide, hogy te odaírtad, hogy ez a te véleményed. Én azt írtam, hogy sajnos az ilyen kérdésekből lesz az, hogy jön a sok hímsoviniszta f.sz és bizonygatják, hogy ők a nagyok meg az erősek, közben lehet (vagy inkább valószínű), hogy ők a fotelharcosok, akik a lábukat alig bírják felemelni, nemhogy egy súlyt. Tisztelet a kivételnek, persze. A lényeg az, hogy függetlenül attól, hogy az ilyen kérdéseknél a kérdező melyik oldalon áll, sajnos legtöbbször hímsoviniszta hiszti lesz belőle. Ezért is kár ilyet kiírni, mert csak incelek nyavalygását fogod látni, hasznos választ csak elvétve. És ezt nem én “gondolom”, hanem így van. Ez a szomorú a gyakoriban, értelmes vitát nem lehet folytatni, csak az megy, hogy X csoport szidja Y csoportot. (Ezt most nem kifejezetten erre a kérdésre értem, de sok olyan kérdés van, ami amúgy tök érdekes lenne, de csak picsogás lesz a vége, az értelmes válaszok meg le lesznek szavazva.)

2023. jan. 7. 22:51
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
Büszke vagyok rá, hogy sose okozott problémát megverni a nőket.
2023. jan. 8. 02:34
 24/31 anonim ***** válasza:
79%
A fájdalomtűrés inkább személyfüggő,mintsem nem-függő.
2023. jan. 8. 07:54
 25/31 anonim ***** válasza:
16%

Csodás 2023-ban élni.

Ha az ember ismeri az alapvető biológiát akkor már hímsoviniszta 🤣

Várom azt az időt mikor kényszerlobotómiára küldik majd azokat is akik szerint az ég kék 😂

2023. jan. 8. 11:13
 26/31 anonim ***** válasza:
40%
Hogy lehetnek a nők "jobbak" szülésben ha egy férfi alapból biológiailag képtelen szülni? Idióták... Persze a nők jobban bírják a fájdalmat. Azért sikítanak fel még a széltől is. Ha majd ti építitek fel a körülöttetek lévő összes házat, épületet akkor lehet dicsekedni.
2023. jan. 16. 17:47
 27/31 anonim ***** válasza:
61%
Bármelyik csajt szétütöm, lefejelem. És azt is aki le mer pontozni. Szóval nem szeretnék 100-asnál kisebb zöld kört látni.
2023. jan. 16. 22:29
 28/31 anonim ***** válasza:

#26 Ezt már a sokadik válaszban látom, hogy keveritek a drámát a fájdalommal. Mert nyilván nem fáj a szél, inkább egy ilyen drámaiság felsikítani tőle, vagy kimutatni, hogy kellemetlen.

De erre meg a házépítést is felhozod, ami meg megint fizikai erő, nem fájdalomtűrés. Te se vagy egy lángelme.

#27 Na gyere, fejelj le! Lepontoztam a szánalmas kis válaszodat. :DDD

2023. jan. 16. 23:04
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
#28 Szerintem az hogy ki hogy bírja a fájdalmat nem attól függ hogy milyen nemű. Én gyerekként is jobbam bírtam a fájdalmat mint a legtöbb felnőtt és nem nő vagyok.
2023. jan. 16. 23:24
 30/31 anonim ***** válasza:
#29 Nem is ezt írtam. (Én is jobban bírom a fájdalmat a legtöbb embernél, mégis képes vagyok sikítani egy papírvágástól. Nem azért, mert fáj, hanem úgymond reflexből jön és az olyan drámai, hogy néha jól esik. És nő vagyok.) Csak azt írtam, hogy szerintem sok ember keveri a drámaiságot a tényleges fájdalommal, mint az én példámban is. Nem kötöttem össze azzal, hogy ki milyen nemű, másról szólt a válaszom.
2023. jan. 16. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!