Mit csinálnál/hogy kezelnéd, ha mindenedet elvették, ami neked fontos, és örömödet leled benne?
Megtörtént.
Fél év alatt veszítettem el mindent, családomat,lakásomat, hobbim által összegyűjtött anyagaimat.Barátaim pedig természetesen bajban szépen elillantak.
Nincs senkim. Dolgozom,szépen rakom össze magam,de nem tudok visszakapaszkodni. Tudomásul vettem.
5
Már az, hogy dolgozol rajta, hogy visszaszerezd, magában egy eredmény!
Kitartás!
Köszönöm a biztatást:)
Tulajdonképpen azt értékelem,hogy az egészségem, a humorom és az összes tudásom megmaradt.Ezeket nem tudta az élet,illetve kedves emberek elvenni..
De tapasztalat az,hogy tárgyak,anyagiak de még emberi kapcsolatok sem állandóak, így nem kell ezeket görcsösen tartani...
Vissza nem tudok lépni ahonnan indultam, lakásom sosem lesz már,ezért ismerkedni sem tudok /mai elvárások/. De legalább derűsen élek,tudom kinek és minek hol a helye,az értéke....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!