Szavazással. Mennyi volt a leghosszabb idő, amely időszakot fürdés/zuhanyzás nélkül töltöttél el?
Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 02:23
11/21 anonim válasza:
Egyszer hetekig nem tudtam baleset és műtét miatt, de ha azt leszámítom akkor max egy napot hagytam ki, ha mondjuk nagyon rosszul voltam és nem volt erőm zuhanyozni.
12/21 anonim válasza:
#3 te nagy szakértő! Ha ráz a hideg meg ömlik rólad a víz úgy izzadsz (ami ugye az influ tünete) és te ezt mondjuk nem érzed koszosnak az nem az én igénytelenségi szintemet mutatja. Használd már a káposztát fejedben!
13/21 anonim válasza:
11 vagyok, miért lettem lepontozva???
14/21 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit, de nagyon furán alakult szerintem a pontozás és ez igazán érdekes.
2022. dec. 29. 17:13
15/21 anonim válasza:
"Ha ráz a hideg meg ömlik rólad a víz úgy izzadsz"
Nem, attól, hogy ráz a hideg, nem.
Ha ömlik rólad a víz, vagyis izzadsz, akkor izzadsz, de annak nem a ráz a hidhez van köze.
Arról nem tehetek, hogy nem besézled a magyart.
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok szavazatot és a hozzászólásokat!
A lepontozásokat én sem értem, de én nem pontoztam senkit se le, se fel, számomra ez nem erről szól.
De sajnálom, hogy le lettetek pontozva.
2023. jan. 2. 21:43
17/21 A kérdező kommentje:
2023. jan. 14. 12:53
18/21 anonim válasza:
3 nap, mikor táborban voltunk, és csak lavorban, sátorban mosakodtunk.
19/21 anonim válasza:
3-as!
Nem koszos, amikor valaki betegen fekszik, viszont izzad a láztól, belefülled az ágyneműbe.
Olyankor anyukánk minket minden nap zuhanyozott, ágyat húzott. Aztán hatalmasat aludtunk, gyorsabban gyógyultunk. Nem dunsztoltuk az izzadságban lapuló bacikat.
20/21 anonim válasza:
Aki csak olvas, az is tud pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!