Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lanyok tobbsege mert erzekem...

A lanyok tobbsege mert erzekemy a sexualis kapcsolatok teren? Arra gondolok hogy mi ferfiak siman lefekudnenk valakivek akit kulsoleg vonzonak itelunk . A noknert mert van maskepp?

Figyelt kérdés
2022. dec. 24. 16:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
40%
Mert nehéz olyat találni,aki rendesen megtud dugni.Én szeretek csak szopni is,meg szexelni is,cserébe meg is kapom milyen ringyó vagyok.Meg mindenkinek megállok,ezzel voltam,azzal voltam.Mindent bevállalok.Mondjuk ez nem tudom mit takar,azt meg főleg nem értem miért lenne baj.Ha esetleg lenne az embereknek szexuális kultúrájuk,lehet több nő szexelne csak úgy.
2022. dec. 24. 17:34
 12/22 anonim ***** válasza:
97%

"Mert a férfiak ösztönlények.

Mi nők jobbak vagyunk."

Nem,ez így nem igaz,ti is ugyanolyan ösztönlények vagytok alapvetően,csak bizonyos dolgokban máshogy működtök.

Kérdező

Több oka lehet.Félhetnek a szexuális kapcsolattól,mert lehet belőle nem kívánt terhesség(a férfi meg lelép)A férfi erőszakossá válhat,és hát általában fizikailag ő az erősebb.Ezért akarják először jobban kiismerni.Társadalmi megbélyegzés,ha kiderül,hogy ezzel meg azzal lefeküdt.De azért sok nő tud érzelmek nélkül is szexelni,akár idegenekkel is lefeküdnének/fantáziáikban legalábbis biztos/

2022. dec. 24. 17:43
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
10# azért ugrik, mert retardált. Pont annyira retardált, mint a 8-as.
2022. dec. 24. 17:57
 14/22 anonim ***** válasza:
34%
Azért érdekes, hogy fel van pontozva egy olyan általánosító, degradáló válasz, mint az egyes.
2022. dec. 24. 18:00
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Ostoba társadalmi szokás, tényleg lehetnének lazábbak. Egy ideális világban a nők pont ugy szeretnék a szexet, mint a férfiak nem pedig csak nagy nehezen elviselik.
2022. dec. 24. 18:16
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt férfiként kikérem magamnak, mivel nekem kell a vonzalom, hogy kedveljem!
2022. dec. 24. 21:26
 17/22 anonim ***** válasza:
64%

Idegenekben nem bízok meg annyira, hogy a kezemet megfogja, nemhogy dugjak vele.

De őszintén, még a párommal sem olyan jó a szex, mint a maszturbálás, számomra csak azért, mert rettegek a terhességtől. Maszturbálás közben nem kell attól félnem, hogy utána elkezd egy kis gechi nőni bennem, csak sima 100% élvezet, és szopni sem kell.

2022. dec. 25. 00:30
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
A nők is ugyanígy tesznek, csak bennük annyi sincs hogy beismerjék.
2022. dec. 25. 01:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem mindnél, amúgy és kultúránként is változhat. De többnyire igen, így van. És sztem is ösztön. Mivel az együttlét "következményeit" a nőnek viselnie kellett, nála nagyobb volt a tét az evolúció folyamán.
2022. dec. 25. 11:28
 20/22 A kérdező kommentje:
Hat de ha vedekeznek akkor nem hinnnem hogy annyira nagy kovetkezmenye lenne egyik felnek se
2022. dec. 25. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!