Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi játszódik le ilyenkor a...

Mi játszódik le ilyenkor a pasi fejében?

Figyelt kérdés

Van egy pasi aki állítólag mindenkivel úgy viselkedik hogy szexuálisan poénkodik.

Régen bejöttem neki persze akkor nem ilyen volt viszont azt tapasztalom hogy amióta beszélünk újra és újra így viselkedik.

Próbáltam ignorálni de nem vette a lapot.

Ez ego növelésre jó?

Ilyenkor egyáltalán nem tetszem neki?

2022. dec. 24. 03:09
A kérdező szavazást indított:
Nem tetszel neki, szórakozik, egót növel...
Tetszel neki, így próbálja kifejezni magát.
Egyéb... Kifejtem írásban.
15 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként általában privátban szokta ezt csinálni de van hogy barátai is ott vannak.
2022. dec. 24. 03:11
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Nem tetszel neki, nem egót növel ő simán ilyen. Nem kell mindent túlgondolni
2022. dec. 24. 03:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember csinalja, altalaban mert ok ilyenek es kesz, es aki ilyen, az mindenkivel poenkodik, annak is aki tetszik neki, annak is aki nem. Foleg munkahelyeken jellemzo, hogy a kollegak szexualis jellegu poenokkal szorakoztatjak egymast, semmit nem kell moge latni.
2022. dec. 24. 03:47
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem ért a nőkhöz ennyi csak.
2022. dec. 24. 06:41
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Valamit nem értesz.

Attól, hogy valaki poénkodik a szexxel kapcsolatban nem feltétlenül jelenti azt, hogy művelni már nem tudja.

Például elég aktív szexuális életet élek korom ellenére (47), viszont, ha olyan napom van, és olyan embert fogok ki, aki vevő az ilyen jellegű poénok elfogadására anélkül, hogy bármi mást is mögé gondolna, vele folytatott beszélgetések alkalmával akár a kutyaszart is összefüggésbe tudom hozni a szexxel.

A konkrétan a kérdéssel kapcsolatban!

Ez a pasi akár én is lehetnék a leírtak alapján. Vannak nők, lányok a látókörömben akikkel ilyen jellegű beszélgetéseket folytatok, és vannak olyan emberek, akikkel ez a téma szóba sem kerül. Fiatalabbakkal folytatott beszélgetéseim a témával kapcsolatban valóban jót tesznek az ego szinten tartására, esetleges növelésére. Azért valjuk be egy 47 éves férfinek jól esik nyíltan megbeszélni egy fiatal lánnyal a szex bizonyos témaköreit. Bizony sokat dobhat az önbizalmon. Már más kérdés, hogy van aki magát felvállalva teszi, vagy netalán egyéb biztonsági megfontolás végett, valaki más, akár fejében alkotott személyiség bőrébe bújva. Ilyen viszont fiatal lányokról(fiatal nőként szoktam emlegetni az ilyeneket, mert azon lányok egoját is emeli, akiket koruk ellenére nőként kezelnek) beszélünk, így szinte biztos, hogy ha nem magukat adják előbb-utóbb, (inkább előbb) valami hibát követnek el, és lebuknak.

"Próbáltam ignorálni de nem vette a lapot." vagy talán mégis? Nem tudom a Te, és a pasid életkorát sem, csak a sajátomat, és egy beszélgető partneremét, így az alapján tudok vélemény megfogalmazni. Esetünkbe tetszett a lány, és voltak elképzeléseim beszélgetésen túlnyúlóan is vele, de beütött a mennykő, akarom mondani lebukott. Mivel ettől függetlenül a szimpátia nem múlt el részemről, csupán a túlnyúló gondolatok oszlottak szét így, úgymond megtartottam beszélgetőtársnak (azért 25 év korkülönbség, tud dobni azon az egon). Mivel a szex témakör kapcsán ismertem meg, és azzal kapcsolatban vélte úgy, hogy valamiben más vagyok mint a többi, így mikor valami olyan került a beszélgetésbe, ami kapcsán, bár burkoltan, de felhozható a téma mindig szóba hoztam, hogy az érdeklődési láng, nehogy kialudjon. Volt mikor nem volt rá vevő, ezt Ő is jelezte, de tovább "szívtam a vérét", majd jegeltem egy időre a témát. Természetesen mint lány/nő a mai napig meggyőződésem, hogy átlagon túlnyúlóan szép, viszont bizonyos tekintetben kiábrándított a viselkedésével magából.

Az bizonyos, ha beszélget veled, az nem a nem tetszését jelenti, hanem az ellenkezőjét. A manipulációnak viszont teljesen megfelelhet a viselkedés. A kérdés csupán az, mi a szándéka ezzel. Valamit sugallani, bár kellemetlenül érezve, de megélni valamit, amit eddig nem éltél át. Erre viszont csak a "pasid" tudja a válasz.

2022. dec. 24. 07:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Sztem tetszel neki ugymond, de minden mas jo csaj is. Mind1 kiaz ha jol nez ki..
2022. dec. 24. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!