Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak!Melyik nő a szebb?

Férfiak!Melyik nő a szebb?

Figyelt kérdés
Emma Roberts,Lindsay Lohan,Miley Cyrus,esetleg Hamupipőke az élőszereplős filmben vagy a Halloween című horrorfilm "Lorija"?Nekem mind az öt gyönyörűnek tűnik de nem tudom eldönteni melyik lehet a legszebb.Esetleg még Emily Osment és Christina Aguilera akik rendkívül szépek.Pontozzátok az elsőtől a legutolsóig.
2022. dec. 22. 19:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%
Bocsánat az offért, de amúgy vicces, hogy az ilyen kérdéseknél az le van pontozva randomok által, akiknek eltérő a véleménye :D Ember, ez a válasz hasznosságát pontozza! A kérdező a véleményünkre kiváncsi, attól, hogy nem ugyanaz mint az övé, vagy a lepontozóé, attól nem lesz haszontalan.
2022. dec. 23. 11:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Ja én a szebbik Loriról beszélek aki a biztonsági őr helyiségébe bújt be az asztal alá és onnan szedte ki Michael Myers.Akinek Vadász Bea a szinkronhangja.Akit feldöntött kocsival a gyilkos.
2022. dec. 24. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!