Kulfoldon miert hiszik azt rolam hogy Nemet vagyok ? Egyszeruen mindenki ezt gondolja ? Miben hasonlitunk mi Magyarok a Nemetekhez ??
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 18:16
1/9 anonim válasza:
Hogy jönnek ide a magyarok? Téged néznek németnek, nem a magyarokat.
Hogy te miben hasonlítasz a németekre, azt meg látatlanban nem tudhatjuk.
2/9 anonim válasza:
mert igen helyett azt mondod hogy ja
3/9 anonim válasza:
Fehér bőr, vilagos haj, magasság, esetleg pirosodo arc, nagy hang
4/9 anonim válasza:
TÉGED néznek németnek, nem az összes magyart, hülyőkém.
5/9 anonim válasza:
Nem lehet hogy azért, mert túlsúlyos vagy? A német az egyik legkövérebb európai nép.
6/9 anonim válasza:
Csak nem azért mert Günther Schmidt-nek hívnak?
7/9 anonim válasza:
Engem is szoktak németnek nézni, néha skandinávnak, de engem abszolút nem zavar. Inkább, mint, hogy románnak nézzenek!
8/9 A kérdező kommentje:
8 assal egyet ertek annal rosszabb nincs
2022. dec. 22. 09:12
9/9 Cubina válasza:
Mert a történelem/háborúk során mindenféle nép, többek között törökök, németek, oroszok megerőszakolták/házasodtak a magyar nőkkel, így aztán teljesen magyar ember már nagyon régóta nincs Magyarországon és ezért olyan sokrétű az úgymond magyar ember kinézete.
Te valószínűleg a német felmenőidre ütöttél, ezért néznek németnek, mert egy bizonyos fokig az is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!