Öregedéstől jobban szenvedsz ha lélekben és egészségileg nem öregedtél meg?
Figyelt kérdés
Szóval látszik a külsődön hogy hány éves vagy , esetleg páran 5 évvel fiatalabbnak mondanak, de lélekben, fejben nem öregszel, és ha az egészséged is jó, az így sokkal rosszabb nem?
Mert így nem tartozol az "öregek" közé sem de már a fiatalok közé sem.
2022. dec. 14. 14:00
1/6 anonim válasza:
Magyarul nem tudod elfogadni a korodat? Pedig muszáj lesz, mert ennél csak öregebb leszel.
Ha az egészséged is jó, az sokkal rosszabb? Elég furán állsz a dolgokhoz :D
2/6 anonim válasza:
Öszintén szólva elvileg kb 5-10 évvel fiatalabban saccolnak, mint az igazi korom (65), de egészségileg meg lélekben 30-35 vagyok. Soha nem zavart, mindig jól esik, amikor meglepödnek, milyen fiatal vagyok a gondolkodásom alapján.
3/6 A kérdező kommentje:
# 1
Ezt én kérdezem.
Egyetemen van pár csoporttársunk aki 20 évvel idősebb nálunk és nekem úgy tűnt egyikük ebben a cipőben járhat.
Ahogy kommunikál, beszél meg a külseje is nagyon fiatalos, de hát attól látszik hogy már 43 éves, és látom a saját korosztályával szegény nem találja a közös hangot és inkább velünk van.
2022. dec. 14. 14:16
4/6 anonim válasza:
#3 ha valaki egyszerre tud komoly, érett felnőtt és fiatalos, jófej is lenni, nem pedig besavanyodott, az szerintem csak jó dolog lehet. Az más téma viszont, ha valaki megrekedt egy 20 éves kis hülyegyerek szintjén és úgy próbál beszélni meg viselkedni 43 évesen is, mint egy tini. Pl. mint a középkorú faszik a szórakozóhelyeken, akik kislányokat próbálnak felszedni.
5/6 anonim válasza:
Pár évvel fiatalabbnak nézek ki mint amennyi vagyok. Hál istennek az egészségem is viszonylag rendben van. A koromnál viszont sokkal fiatalabbnak érzem magam belül. Nem zavar. Az igaz viszont, hogy a korombeliekkel nehezebben találom meg a közös pontokat.
6/6 Senior Séf válasza:
1-es nem érted a dolgot. Nem a koromat nem tudom elfogadni, hanem azt, hogy a KOROMHOZ KÉPEST nem vagyok képes valamire, amire pedig képesnek kellene lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!