Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más országokban is ilyen...

Más országokban is ilyen negatívak az emberek mint Magyarországon?

Figyelt kérdés
megkeseredettek és türelmetlenek?

2022. dec. 11. 21:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Egyértelmű hogy az anyagi helyzet befyáoslja a kedvét az embereknek. DE az is panaszkodik akinek jól megy a sora. Ezt a mentalitást szerintem az emberek 1. A szüleitől tanulják 2. A környezetüktől. 3. Alapból szeretnek panaszkodni.

Baromság hogy csak nálunk jellemző, de az igaz hogy zavaró.

2022. dec. 13. 23:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem. Sajnálatos, de a többség igazi kis rosszindulatú gchi. Külföldön pl nagyon ritkán tapasztaltam direkt gonoszkodást, sértést, csak úgy élvezetből, szórakozásból.

A külföldi emberek többsége nem is ilyen énközpontú, mint a magyarok többsége.

Az átlag magyart nem érdekli a másik, a beszélgetésen is a felváltva elmondott monológokat értik.

A meghallgatni, és a hallgatni (csendben maradni) között nemigen tesz különbséget, ismetlem, a többség! Magyarral beszélgetve, míg én felteszek 5 kérdést, ő egyet. Az udvariassági hogyvagyot.

Vitatkozni nem tud, csak veszekedni, sőt a vita szót a veszekedés szinonimájának hiszi.

2022. dec. 14. 04:20
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Jó lenne ha leírnátok hogy hány országban jártatok eddig. Ha csak 2 akkor nem lehet kijelenteni hogy csak a magyarok ilyenek. Nyilván aki Afrikát hozta fel példának hogy ott sem ilyenek azt pl honnan vette? Kíváncsi lennék Ázsiára is vagy Amerikára. Arra sem alapoznek hogy a pénzes turisták eljönnek ide és velük beszélgettek. Úgy látom hogy inkább divat lett szidni a magyar népet, hogy mi vagyunk a legrosszabbak mindenben. Higgyétek el máshol is ember az ember. Gazdag országokban nyilván kevesebb panaszkodnivalójuk van. De gazdag országból kevesebb is van a világon.
2022. dec. 14. 09:39
 14/18 A kérdező kommentje:
Nyílván dél-szudánban mrg kongóban rosszabb a helyzet,én európán belül szinte majdnem mindenhol voltam skandináv országokat kivéve,de ezzel a nem is tudom hogy fogalmazzam"felsőbbrendű gonosz megvetéssel"nem találkoztam sehol
2022. dec. 14. 15:05
 15/18 anonim ***** válasza:

12 # Tíz országban jartam, nehanyban többször is. Jó lenne, ha kicsit komolyabban vennéd az embereket, hát persze, hogy az fog valaszolni, aki kompetens.

Apropó negativizmus, ugye...

2022. dec. 14. 23:07
 16/18 anonim ***** válasza:

14 Kérdező, engem az idegbaj, a vadság, az ugrásra kész viselkedés, szorongás, adrenalin ütött meg az itthoni reptéren, érkezéskor, 2 hónap Ausztráliai körút után.

Az a pillanat, az a ráébredés, nagyon rossz volt. Sajnos soha nem felejtem el.

Szerintem is a magyar politika, a rendszer miatt van, az teszi mentális beteggé uszkve az egész népet, beleértve magamat is. Szorongás, inszomnia.

Es tényleg, lehetsz akarmilyen normális, mindig előbukkan egy kötözködő, aki a komplexusát rajtad akarja leverni.

2022. dec. 14. 23:16
 17/18 A kérdező kommentje:
mert folyamatosan uszítva vagyunk egymas ellen
2022. dec. 14. 23:29
 18/18 anonim ***** válasza:
41%
Igen! Aljasul gonosz módon méghozza. Eljátszák a demokratikus választást holott nem nyertek volna, csak elcsalják a választasokat, es ezert vannak hatalmon. A rászedett nép pedig veszekszik orrol a nemtudjakire, akik a hatalmi kormanyra szavaztak, állítólag!
2022. dec. 14. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!