Hogy tudom kiküszöbölni,hogy a sok idióta ember aki rám ír chaten ne húzza fel ennyire az agyamat?
Sok ilyen van, nem tudsz velük mit kezdeni.
Kevesebb ellened "használható" személyes infót adj meg, és nyugodtabban tudod letiltani az olyat aki olyan témákkal erősködik amiket nem szeretnél kitárgyalni. És meg kell tanulni kicsit sz.rni ezekre, és ha ilyenek akkor hagyni őket a francba. Tudom hogy rendes akarsz lenni azzal, hogy leírod nekik hogy "bocsi, erről nem szívesen beszélnék", de aki az első néhány mondat után szexre tereli a témát, azon nem tudsz segíteni ezzel, hagyd a fenébe.
Amúgy meg eleve neten eléggé könnyen viselkednek így az emberek, mert nincs akkora következménye, sőt, szinte semmi, legrosszabb esetben letiltod, nem? Ja, szóval ez van...
nem tudom, melyik chatről van szó, most voltam a gyaloglón. régen fősuli alatt rengeteget cseteltem, ezért már annyira nem húzom fel magam, de így is döbbenet.
a lényeg, hogy reg nélkül léptem, mert ha a nickemen írok, sok "kedves ismerős" megtalál már, újat meg nem enged regizni.
nos, rögtön nekem esett egy bolond középkorú férfi, hogy én a nem tudom ki vagyok új nickkel, oké..nem az vagyok, nem érdekelt.
a maradék szinte vallatni kezdett, hogy mióta kivel hogyan vagyok együtt stb.
a nickemet meg azért kezdtem el hanyagolni, mert sokan nem értették, h nem akarok velük beszélni.
sajnos ez van. van fent max. 150 ember, többségük szexpartnert keres, és vérig sértődik, ha nem akarsz velük beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!