Egyes meme készítők komolyan ennyire debilek?
Naponta futok bele ilyenekbe, de valóban, szinte naponta. Ezek mi a rákért nem nézik vissza szerintetek, hogy mégis mi a frászt írtak le? Ezeket komolyan ilyen alacsony IQ-val rendelkező emberek készítik?
Azért az már elég gáz, hogy valaki Bochkor Gábor nevét se tudja leírni. Az interneten tényleg ennyire butul agyilag a társadalom? Szerintem ez elég elborzasztó.
Szerencsére nem ismerem a magyar mémkultúrát. Mémet csak angolul.
Mondjuk a 9gag is fogyatékosok gyülekezőhelye lett, de azért még mindig el lehet csípni némi eredeti kontentet néha, amitől erősebben lélegzel ki az orrodon keresztül.
" meme "
Mi az a "meme"?
Akkor most te is olyan debil vagy, mint azok, akiket egy ütés miatt ekézel?
Norális ember megérti a poént - és van aki az elütéseken rugózik.
( Direkt hagytam benne hibát, hogy tudj riposztozni.)
Az elsőnél mi a hiba? Én nem látok benne hibát, esetleg annyit, hogy a "Titeket" szót nem kell nagy betűvel írni.
A másodikkal a helyesírási hibán túl az a gond, hogy Bochkor igazából a Várkonyinak fizeti a gyerektartást, ahhoz Lőrincnek semmi köze.
Az elírás nem helyesírási hiba.
Legalább hoztál volna olyan példát, van bőven az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!