Milyen az amikor valaki csak ideiglenesen kér bocsánatot? Volt még valakivel ilyen?
Figyelt kérdés
Tehát bocsánatot kért, úgy tűnt megbánta, és érti, és belátja. Aztán, eltelik néhány óra, néhány nap esetleg, és visszavonja a bocsánatkérését (nem mondja ki de úgy beszél), tehát ugyanahhoz a véleményéhez tér vissza ami miatt már egyszer bocsánatot kért, és belátta hogy téves. Tehát ideiglenesen kért csak bocsánatot, de amúgy ő mindig egyforma véleménnyel rendelkezik, nem hat rá semmi.2022. nov. 26. 18:06
1/7 anonim válasza:
Azért kér bocsánatot, hogy békén hagyd végre, nem azért, mert úgy gondolja, nincs igaza.
2/7 anonim válasza:
Ismerem a helyzetet. Ez leginkább kellemetlen, főleg, ha gyakran találkozol az illetővel. Nálunk ez kb. fél évente újra előjön.
3/7 anonim válasza:
Nem látta be hogy téved, és nem kér őszintén bocsánatot, csak adott pillanatban azt mondja, amit hallani szeretnél.
Ebből nem derül ki, hogy ő milyen ember, lehet, hogy neked nem volt igazad, csak nem akart konfrontálódni.
Konkrét dolog?
4/7 A kérdező kommentje:
De akkor hazudós. És nem én vagyok az aki nem hagyja békén, hanem ő nem hagy békén. És mikor mondom hogy na most már menjen a francba, bocsánatot kér. De olyan szépen, hosszasan kifejtve, mint aki tényleg belátta hogy hülyeségek miatt szivatott órákig. Aztán kiderül hogy hazudik ezzel a látszólagos megjavulásával.
2022. nov. 26. 18:14
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, 1-es… A mi esetünkben a “bocsánatot” kérő fél gondolja úgy, hogy joga van beleszólni az életünkbe, holott nincs.
6/7 A kérdező kommentje:
De olyankor még rá is tesz egy lapáttal, pl mondom hogy lehet hogy én is csinálhatnám máshogy, majd igyekszem, stb, erre azt mondja nem, ez az ő hibája, magában kell rendeznie, és most már érti és semmi gond, velem nincs semmi baj. Aztán eltelik kis idő (órák, napok) és visszatekeri a lemezt ugyanoda.
2022. nov. 26. 18:16
7/7 anonim válasza:
Sokat nem tehetsz. Az ilyen kapcsolatra mondják, hogy építsd le, ha tudod. (A 2. és 5. választ írtam én.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!