Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most 2022-ben mennyi borravaló...

Most 2022-ben mennyi borravalót adtok a futárnak?

Figyelt kérdés

Én kb 200 ft-ra lőttem be.

Készpénznél nincs is baj, felkerekítem.

De mikor előre ki van fizetve, nem gáz egy darab 200-as fémpénzt a kezébe nyomni?

Többet viszont nem szánok rá.

Ti mennyit adtok általában? (Pizzafutár, gls, stb).

2022. nov. 22. 09:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy kap fizetést, de az ilyen cégeknél általában úgy van, hogy "az első ajtóig/kapuig köteles hozni".

Lakásban lakom, nekem mindig felhozzák az emeletre, olyankor adok, pláne nagyobb csomagnál.

Ha feltelefonál, hogy ugyan menjek már le, akkor nem.

2022. nov. 22. 10:03
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
Én meg földszinten lakom és kimegyek érte a kapu elé. A munkája többi része a kötelessége, azért pedig nem nekem kell őt fizetni
2022. nov. 22. 10:04
 13/21 anonim ***** válasza:
46%

Semennyit.

A kajafutár már elmegy mire kiérek a kajáért (a kapun hagyja).

Csomagot mindig automatába rendelek, az nem kér jattot.

2022. nov. 22. 10:44
 14/21 anonim ***** válasza:
A wolt es panda tolem mar egy ideje semmit nem kap. Kiszallitasi dij van, most mar meg egy dijat kitalaltak es meg draggabb is minden miattuk mint az étteremben mert az ettermeket is lefejik ezert azok is ezt atharitjak rank. Semmit, nulla, zero a borravalo nekik.
2022. nov. 22. 10:55
 15/21 anonim ***** válasza:
nagyon ritkán rendelek bármit is, de egy százastól többet nem adnék, vagy a a következő százasig pótolnám ki az eredetit. aki nem értékel 50 forintot kívánom tapasztalja meg milyen az mikor annyi híján tud valamit megvenni és nem adják amúgy oda
2022. nov. 22. 16:38
 16/21 anonim ***** válasza:
91%
Semennyit. Nekem sem adnak plusz pénzt a fizetésemen kívül azért, mert elvégzem a munkámat.
2022. nov. 22. 18:10
 17/21 anonim ***** válasza:
46%
írták nemrég hasonló kérdésnél hogy sok futárnak úgy kalkulálják ki a fizuját hogy beleszámolják hogy úgyis fog kapni, és ezért nekik fájóbb, nem értem ők miért vállalnak el ilyen feltételeket, tökéletesen tisztában kéne lenniük vele hogy ez mennyire emberfüggő dolog, nemhogy ráerőltetik hogy úgyis kapsz majd borravalókat is
2022. nov. 22. 18:20
 18/21 anonim ***** válasza:
46%
Nullát. Én sem kapok senkitől. Ha nem tetszik neki az alapfizetése, akkor beszéljen a munkáltatójával.
2022. nov. 22. 19:12
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
5 forintot, de azt csak véletlenül aznap amikor fizu van. :P
2022. nov. 22. 22:20
 20/21 anonim ***** válasza:
45%
#13 vagyok, miért lettem lepontozva? Az én hibám hogy nem vár meg a futár, vagy mi?
2022. nov. 23. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!