Tegyük fel, hogy a telet (december első napjától, február utolsó napjáig) az utcán kell töltened, és ha túléled, akkor kapsz 10 millió forintot. Bevállalnád?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi lenne a taktikád, hol aludnál, hogy élnéd túl?
Haza nem mehetnél, ismerősöktől, rokonoktól nem kaphatnál segítséget, és ha van autód, azt sem használhatnád.
(Még mielőtt elkezdenétek mondani, hogy ilyen nem történhet meg, igen, nem, mivel ez egy fikció :D)
2022. nov. 21. 19:22
11/13 anonim válasza:
Már mint egész évre gondoltam.
10-es vagyok.
12/13 anonim válasza:
Biztos, hogy nem.
Nagyon utálok fázni, még a benti 22 fokot is utálom, nem, hogy a kinti 2-t. 10 misi nem ér ennyit. Nem tudom, mi lenne az a pénz, amiért megcsinálnám, de megkockáztatom, hogy lehet, hogy semmi pénzért nem csinálnám.
13/13 anonim válasza:
Én max 1 miliárdért csinálnám meg, mert ahogy valaki írta, 22 fokban is fázok. Télen ha kinti programot csinálok, akkor átlag 2 hétig náthás vagyok, fáj a torkom stb. Szerintem simán bele is halnék egy kinti télbe. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!