Előfordult már veletek olyan, hogy úgy mentetek be dolgozni, hogy éjjel egy percet sem aludtatok ? Hogy bírtátok ? Hány óráig voltatok fenn összesen ! Ki lehet bírni így egy munkanapot ?
"van egy holtpont"
Fizikai munkánál, gépekkel dolgozva ezt nem szabad.
60 óra a rekordom, ezalatt 5 műszakot toltam le.
Egy idő után az lett a kedvenc szórakozásom, hogy kimentem a wc-re, lehajtottam az ülőkét és 3 percet becsukott szemmel relaxááltam. Az ötödik műszak után tekertem hazafelé a bringámon, és egyszer csak a semmiből közelít egy oszlop. Megálltam, hogy "hát ezt meg mikor rakták ide" (minden nap ugyanarra mentem haza), majd rámdudáltak, megdörzsöltem a szemem, akkor már nem volt ott az oszlop, akkor jöttem rá, hogy hallucinálok, és inkább toltam hazafelé a biciklit.
Remélem, soha többé nem fogom megismételni ezt, bár őszintén szólva 24 órán túl már kvajól éreztem magam, olyan volt, mintha füveztem volna.
24-36 órákat most is csinálok, van, hogy hajnal 2-re hívnak be, azelőtt kb. lehetetlen aludni számomra, szóval olyankor ez van, bemegyek, megcsinálom. 36 órán felül nem szabad menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!