Szerinted ki számít sikeresnek? Konkrét példákat!
PÉLDÁK: Szerintem sikeres az, aki havi 1 millát keres. Aki mindennap másik nővel kaffant. Aki megtalálta élete szerelmét. Aki szereti a munkáját. Akinek van AMG mercije. stb. (ezek csak példák!!!)
A te véleményed?
Mindenkinek mást jelent a siker. Van aki olyan életet szeretne élni, ahol már dolga sincs csak utazgatni. Van, akinek pedig herótja van az utazgatástól, és szívesebben ül otthon a fotelban.
Van, aki a természetet járná egész nap, van aki pedig szívesebben foglalkozna programozással...
Nem értek veled egyet, kérdező. Én pl nagyon szeretem a munkámat, de az élet minden területén totál sikertelen vagyok és kifejezetten csóró is.
Számomra a siker elismertséget jelent. Mindenkinek abban, ami számára fontos: hatalom, tudás, anyagiak, szépség, akármi.
Anyagilag sikeres az, akinek elegendő a jövedelme ahhoz, hogy gond nélkül fedezze a szükségleteit és az igényei nagyrészét, és féler tud tenni annyit, amennyi a reális céljaihoz elegendő.
Magánéletben sikeres az, aki barátok és a szerelem terén harmonikus pontra tud elérni.
Kifejtés: ez nem feltétlen jelenti azt, hogy pl van párkapcsolata. Az egyik barátom úgy alegkiegyensúlyozottabb és leg"egészebb" ember akit ismerek, hogy soha nem volt párkapcsolata. De persze harmonikus az is, aki hetente váltja a barátnőit, feltéve, hogy ez okoz neki egyensúlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!