Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » MIÉRT elítélendő és furcsa,...

MIÉRT elítélendő és furcsa, ha valakit lehangol a kevés napsütés, korai sötétedés?

Figyelt kérdés

Az ismerőseimmel személyesen beszélgetve majdnem mindenki egyetért abban, hogy lehangoló a borongós idő és a du. 4 órai naplemente. (Aki szereti ezeket, az is azt mondja hogy érthető ha valaki nem)

Viszont mikor itt a gyakorin leírtam akkor nekem estek többen is, fogyatékosnak neveztek, meg kiakasztónak. Enyhébb esetben csak széttrollkodták a témát.

Természetesen rákérdeztem az okára, de nem voltak hajlandóak megindokolni hogy miért lesz valaki visszamaradott és kvázi abnormális azért mert szeret napfényben kint lenni.

Valaki meg tudná magyarázni? Ez tényleg bizarr és furcsa?

Nagyon meglepődtem, élőben tényleg soha nem tapasztaltam hasonló támadást, pedig sok emberrel beszélgettem erről.

2022. nov. 11. 10:59
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted akkor mit lehet tenni? Milyen választ vársz? Ha én kérdezném, mit válaszolnál? Írtam: dolgozz éjjel, 5-13 ig. Egyszerűen hagyd ott a munkahelyed. Vegyél még zseblámpát, hazabotorkáláshoz. Hol laksz te , ahol még világítás sincs? Mennyi a haza út? Válaszolj légyszíves.
2022. nov. 11. 14:45
 22/30 A kérdező kommentje:

De a kérdésem továbbra sem az volt, hogy hogyan kéne megváltoztatnom az egész életemet és karrieremet olyan időbeosztással hogy ezután meg a családomat ne lássam, hanem az volt a kérdésem hogy ki hogyan dobja fel magát ilyenkor...

Az előző kérdésben írtam, pesti agglomerációban lakok egy kis faluban. A hazaút bő egy óra.

2022. nov. 11. 15:05
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem keress pszichológust.
2022. nov. 11. 16:41
 24/30 A kérdező kommentje:

Kérlek fejtsd ki, hogy miért. Ez a kérdés most.

2022. nov. 11. 16:50
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Mert sötét van. Mindjárt vége a munkaidődnek.
2022. nov. 11. 16:52
 26/30 A kérdező kommentje:

Szóval akkor neked pl nincs indokod, csak valakibe jólesik belekötni. Értem, köszönöm. Bár nem tudom mit ártottam neked, de remélem így már jobb a napod hogy belém rúghattál. :)

2022. nov. 11. 16:55
 27/30 anonim ***** válasza:
4%
Mi volt ebben a belédrúgás? Igaza van, ha ekkora traumaként élsz meg egy ilyen teljesen általános dolgot, ott tényleg jól jöhet egy szakember segítsége.
2022. nov. 11. 16:57
 28/30 anonim ***** válasza:
Szeretlek.
2022. nov. 11. 17:12
 29/30 anonim ***** válasza:
Látom te nem szeretsz. Biztos a sötét miatt.
2022. nov. 11. 17:58
 30/30 anonim ***** válasza:

Mivel mind a Homo sapiens fajba tartozunk, mindenkit lehangol a sötétség, és feldob a napsütés. Nyilván nem egyforma mértékben.

A Gyakori kommentelőire sajnos, jellemző a kötözködési hajlam. Ebbe nem belemenni kell, hanem ignorálni.

Amúgy, én is jobban örülnék, ha a nyári időszámítás maradna, és én sem igazán értem, mit lehet ezzel az óraátállítással spórolni, hiszen amit a hajnali műszakokban megspórolnak, az délutáni műszakokban elveszítik, de mindegy, elfogadom, hogy valakik ezt kiszámolták, és tényleg így van.

Feldobni magad esetleg egy gyertyafényes meleg fürdővel tudnád, hazaérkezéskor. Már, ha nincsenek kis gyerekeid.

2022. nov. 13. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!