Nagyon rossz szokás, ha én néha hazudós vagyok?
Dolgozik a fantáziád. Szerintem te tipikusan az az ember vagy, aki szereti a szálakat úgy mozgatni hogy ő jöjjön ki belőle jól. Az a baj ezzel, hogy az emberek egy idő után nem fognak elhinni neked semmit, ha igazad mondassz, vagyis ha nem kerekített a történetet, még akkor sem.
Minden dolog ami nem igaz, az hazugság. ( legalább is az én szememben)
Lehet hogy ezzel nyugtatod magad hogy nem hazudsz, de ha erre az emberek rájönnek akkor a szemükben hiteltelen leszel.
Ha pedig, szeretsz történeteket kitalálni azt ne a való életben tedd, hanem pl írj könyvet, vagy amihez kedved van, amiben tudod ezt hasznosítani.
Én is ilyen vagyok.
Az áll a háttérben, hogy én kicsit csendesebb típus vagyok míg a barátaim, haverjaim nagybeszédűek és állandóan van valami jó sztorijuk. Én meg nem szeretnék kilógni a sorból ezért az unalmas sztorijaimat kiszínezem.
Annyira nem sűrűn csinálom és arra odafigyelek, hogy csak olyan sztorikat színezzek ki amelyre sose tudnának rájönni, hogy nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!