Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki melyik hónapot utálja a...

Ki melyik hónapot utálja a legjobban?

Figyelt kérdés
Én a novembert. Az évfordulónkon kívül nincs benne semmi jó, szerintem a legundorítóbb hónap.... 2 éve még ennyire se szerettem, mint most. Második helyen a január áll nálam, harmadikon pedig a február.

2022. nov. 9. 16:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szeptember.

Nem, már nem vagyok iskolás.

2022. nov. 9. 23:55
 22/28 anonim ***** válasza:
67%

Én a májust júniust és a júliust. Utálom a nyarat, az augusztust már azért nem mert utána mindjárt szeptember, és hidegszik az idő, de amint megjön a tavasz már rosszabb a kedvem, hogy mindjárt itt a nyár, ki nem állhatom, izzadok mint egy ló…

A kedvenc hónapom pedig most van, meg az október és a december. Imádom a hideg füstös illatot az utcákon, a kabátszezont és, hogy hamar sötétedik meg borult az idő, furcsa lehet, de nekem ez az idő okoz örömöt.

28/N

2022. nov. 10. 00:00
 23/28 anonim ***** válasza:

Június, július, augusztus.

Nem bírom a meleget, rosszul vagyok olyankor. Mindig ezektől a hónapoktól félek.

2022. nov. 10. 07:13
 24/28 anonim ***** válasza:

Mi olyan jó a korai sötétben meg a borongásban?

Nem kötekedni akarok, tényleg érdekel, hátha írsz valami olyan pozitívumot amibe tudok kapaszkodni, mert én meg hét eleje óta kb gyűlölöm az életet ezek miatt, jó lenne valami pozitív. :D

2022. nov. 10. 09:40
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

20-as vagyok, én is így voltam ezzel, régebben tényleg tiszta szívböl utáltam ezt az idöszakot és eléggé rossz hangulat ült rajtam öszszel.

de aztán direkt nekiültem egy kicsit összeszedni, miket tudok szeretni ezekben a hónapokban, és azóta egész böséges lett a lista

a borongós idö elönyei:

. nem szárad ki úgy a lakás

. nem szárad ki úgy a szám

. reggel és délután hasonló a hömérséklet, lehet hozzá alkalmazkodni, nincs az, hogy reggel majd megfagyok délután meg rohad rólam lefelé minden

. nem érzem az idö múlását, a szó jó értelmében (veröfényes napokon engem néha rohadtul stresszel, hogy elöbb még itt volt a Nap, most meg már ott - nem is kell az órára néznem, hogy lássam, milyen gyorsan peregnek a percek)

. szürke égbolt jobban kihozza a színeket

ha még sötét is van, mert korán megy le a nap:

. jókat lehet filmezni

. jókat lehet elmélkedni (míg a világos idö mindig cselekvésre késztet, nem tudok úgy lenyugodni kicsit átgondolni a dolgokat)

. bármi, amihez sötét és fények kellenek, nem kell hozzá este 10-11 óráig ébren lenni, jöhet egyböl meló után hazaérve

. jókat lehet aludni, este könnyen elalszok, hajnalban nem ébredek arra, hogy süt befelé a Nap

meg ilyenkor még egy kicsit újdonság a ború és sötét, hisz az ösz korábbi részében azért többé-kevésbé jó idö szokott lenni. január környékén már én sem látok benne olyan sok pozitívat.

2022. nov. 10. 10:49
 26/28 anonim ***** válasza:

Köszi, felpontoztalak. Bár személyszerint nem sok vigaszt találtam a listában, rögtön az első pontnál elkeseredtem hogy tényleg, még a pára is az egekben van és folyton penészedik a lakás. 😭😭

:D

2022. nov. 10. 10:54
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Na lepontoztak a csóró prolik :D
2022. nov. 10. 11:49
 28/28 anonim ***** válasza:

Szóval aki néha kimenne a házból, ahol nem segít a klíma, az "csóró proli"? Érdekes logikád van. Nem mindenki tud vagy akar 3-4 hónapig a házon belül maradni.

2022. nov. 10. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!