Csak nekem unszimpatikusak a magabiztos emberek?
Figyelt kérdés
Ez fogalmam sincs, hogy miért van, mindenki máshogy látja, úgyhogy biztos bennem van a hiba.2022. nov. 8. 19:36
1/7 anonim válasza:
Magabiztos vagy beképzelt?Kettő nem ugyanaz.
2/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te önbizalomhiányban szenvedsz, és ezért irritálnak a magabiztos emberek?
3/7 anonim válasza:
Sokszor van, hogy a magabiztosság tudatlanságból ered, azt én sem szeretem, de alapvetően nincs bajom azzal, ha valaki magabiztos. Ez egy pozitív tulajdonság, feltéve ha tudja is, hogy mit csinál.
4/7 A kérdező kommentje:
Lehet.
2022. nov. 8. 19:40
5/7 anonim válasza:
A magabiztosak nem. De azok nagyon irritálnak akik irányítani akarnak minden területen, nem hagy levegőhöz sem jutni, mert úgy hiszi mindenben neki van igaza.
A határozottság nem rossz tulajdonság, ha emberileg és erkölcsileg rendben van, amit csinál.
6/7 anonim válasza:
Azok a magabiztosak irritálnak akik mögött nincs tudás, képesség, tartalom. Kb. 90%-uk a semmire magabiztos és 2 mondattal ketté lehet őket törni.
Akinek már van oka annak lenni az sem unszimpatikus, mert elfogadom hogy tudja hogy valamiben jó. Az egészséges önbizalom szerintem kell is, de ne lépjen át egy határt.
Viszont azok az emberek akik mögött tényleg van minden ami okán magabiztosak lehetnének, de mégsem azok, ők a kedvenceim. :)
7/7 anonim válasza:
Amiota magabiztos lettem, nem, es nem is tevesztem ossze az arroganciaval tobbe. Egy egeszseges magabiztossag nagyon elonyos, es szorosan osszefugg azzal hogy az ember mennyire becsuli magat, es ha ez parosul egy kiegyensulyozott onertekelesi kepesseggel, akkor fel tudja merni az egyen, hogy miben lehet szinte mindig biztos, es mikor erdemes nem vakon magabiztosnak lenni egy bizonyos helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!