Miért ilyenek a mai fiatalok?
""milyen lesz a bizonyítvány?" "miért lesz x tantárgy csak hármas?" "van fiúd?" "vannak barátaid?" Nekem ezek személyes témák, amiket még a szüleimmel sem mindig osztok meg, pedig nagyon jó a viszonyunk"
Sok más ember szerint meg ezek közül csak max. az személyes téma, hogy van-e fiúd, a többi teljesen normális, hétköznapi téma, ha valaki nem szarik a fejedre, hanem tényleg szeretné tudni, hogy mi újság veled. (Ha meg semmit se kérdeznek, az a baj, hogy nem foglalkoznak veled... ;-) )
""milyen lesz a bizonyítvány?" ... Nekem ezek személyes témák, amiket még a szüleimmel sem mindig osztok meg, pedig nagyon jó a viszonyunk"
Könnyű úgy jó viszonyt ápolni a szülőkkel, hogy még a bizonyítványodról se tudnak! :D
"Lehet kultúrált, élvezetes beszélgetést folytatni anélkül is, hogy belemásznának a privát szférámba."
Lehet kultúrált terelő válaszokat adni, hogy ne mászhassanak bele a privát szférádba, és élvezetes beszélgetést folytatni akkor is, ha ilyeneket is kérdeznek, csak meg kell tanulni, hogyan. ;-)
És a mai idősek milyenek? A kocsmában ülnek, meg a tömegközlekedési eszközökön terrorizállják a fiatalokat. Ma is ültem a buszon, indultam reggel dolgozni. Erre felszáll egy idős asszony, azzal a húzos batyuval, meg egy nagy vászon szatyorral.
Természetesen át adtam neki a helyem. Az ajtó melletti ülésre ült le, mellette két 50-es körüli faszi én meg álltam. Láttam, hogy a következő megállónál készül leszállni. Megkérdeztem, hogy segítsek leadni a cuccát? Azt mondta nem kell, köszöni szépen megoldja.
Erre nyílik az ajtó az egyik 50-es körüli fazon meg kikapta a kezéből és lesegítette neki, de ő is ott szállt le. Aztán hallom, hogy beszél meg néz rám hogy ezek a mai fiatalok.
Nekem se kellett több, csak az volt a szerencséje, hogy zárult az ajtó. Belenyomtam olyat a vascsőbe, hogy beremegett! Az Isten húzza bele a...
A buszsofőr meg rendőrt akart hívni, úgyhogy befejeztem. Mit képzelnek ezek magukról! Eleve kiszorít a helyemről, átadom neki. Megkérdeztem segítsek-e levinni a cuccait, azt mondta köszöni nem kell. Nem fogok akkor hozzanyúlni a cuccaihoz. Az ötvenes faszinak szerencséje volt, mert ha akkor ott én is leszállok lehet állba verem!
Szóval én innentől kezdve teszek magasról az idősekre, amúgy sem értem hová a fenébe tudnak mindig menni azzal a húzós batyuval. Be kellene számukra szüntetni az ingyenes utaztatást, mert nagyon szemtelenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!