A Baba tusfürdő reklámban miért alázzák meg a második gyerekeket? Ott mondogatja, hogy a levetett cuccai jók lesznek az öccsének. Miközben nem is tudják milyen érzés letojt második gyereknek lenni a családban, akinek semmiből sem jut új.
A fene az incelekbe.
Ez nemtől független dolog ami miatt a kérdést is felhoztam.
Csak eszembe jutott, hogy sose kaptam új ruhát meg játékot ellentétben a bátyámmal.
Tudom régen volt, de nehezen felejti az ember a régi dolgokat.
A kismamák között évtizedek óta bevett szokás, hogy teljes téli-nyári, őszi-tavaszi méretgarnitúrákat adnak kölcsön egymásnak. Ugyanis egy-egy méretet hetek alatt nônek ki.
Így is vesznek, kapnak 1-2 újat is, de a többség használt.
Nekünk megvan a testvéremmel használt több közös holmi, kötény, trikó, blúzocska. Szeretjük, nosztalgiával őrizgetjük. A húgom alig várta, hogy mikor növök ki egy -egy szép ruhácskát.
Később, kamaszkorában túlnőtt engem, akkortól persze hogy mindketten kaptunk újonnan ruhákat. De sokszor előfordult, hogy egymásét is felvettük, s így változatosabban öltöztünk. Szerettük. Jókat sztorizunk erről az időszakról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!