Nincs türelmem anyukámhoz, aki egy sima informatikai tanfolyamra sem hajlandó elmenni, hogy értsen valamennyire hozzá, mit csináljak?
Anyukám egyáltalán nem ért az informatikai dolgokhoz, annyit sem tud, mi az a mentés másként. Mondtam már neki párszor, hogy menjen el egy tanfolyamra, mert olyan alapvető dolgokat sem tud, amit azért illene. 50 éves.
Válasz: "nincs honnan tudja más se azért."
Nem informatikai zsenit kell nevelni belőle, de legalább tudja már mi az a zip fájl, hogy kell nyomtatni, stb.
És nem az a bajom, hogy random felhìv, hogy segítsek neki, hanem az, hogy kb. Magasról tesz arra, amit mondok. Nekem ehhez nincs türelmem. Megmondom, hova kattintson, mire kattintson és abszolúte nem hajlandó, csak ha 3x is elmondom.
Okostelefonja van, ahhoz jobban ért.
Keressek neki valakit, aki online is hajlandó oktatni? mert ahol ő lakik ott nincs ilyen lehetőség az biztos.
Neki akarok jót elsősorban, az már mellékes, hogy én mindig felbosszantom magam vele, mert annyira nem érdekli, amit mondok és meg sem jegyzi kb.
Az én anyám nagyon szorgalmas lenne, de ő elvárta volna tőlem, hogy írjam le egy füzetbe az egészet. Mondtam, hogy így nem lehet, nem tudom én se, hogyan kell informatikából egy tananyagot összeállítani, ráadásul az egér kezelése is problémás. Mondtam, hogy ez gyakorlás kérdése, rendszeresen használni kell, és magabiztosabb lesz, tudni fogja,mit hol kell keresni. Szerencsére már elég neki egy okostelefon.
Meg őszintén szólva az sem volt nagy motiváció, hogy ő azelőtt azt sem volt hajlandó elmagyarázni nekem, hogyan kell egy gázsütőt bekapcsolni, mert hogy nekem ezt már tudnom kellene.
Én 50+ vagyok, de az anyukádat nagyon gáznak gondolom.
Írtad, hogy megtanult németül, na de milyen szinten? Meg a 3 OKJ tanfolyam? Milyen szakmákban?
Én elborzadok, mikor látom hogy velem egyidős embereknek ennyi eszük van.
Nem kell tenned semmit, úgysem lesz már több esze.
Nekem is csak az okos, pörgős emberekhez van türelmem. :D
Imádlak, utolsó! #12 😆😆😆😆
Top komment! 😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!