Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet csinálni Budapesten?

Mit lehet csinálni Budapesten?

Figyelt kérdés

Most jöttem el úgy a párommal Budapestre, hogy na akkor körülnézünk, csinálunk valami programot. Halálunalom az egész. Mozi fél 10-re van lefoglalva, és már több mint egy órája itt ülünk az Etelében és szenvedünk.

Voltunk a Starbucksban, ittam a túlárazott kávét, holott a cat caféba akartunk bemenni, de akkora sor állt hogy nem volt érdemes várni rá. Kajáltunk is, sétáltunk is, kipróbáltuk az óriáskereket, de mint kiderült, voltam már azon is pár évvel ezelőtt. Csak a pénz ment el, de egyre inkább unjuk magunkat.

Tudnátok valami jó helyet, amit érdemes volna kipróbálni itt? Nem értem mások hogyan képesek itt napokat eltölteni.

2022. nov. 5. 20:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
35%
Este sétálgassatok a VIII.kerületben.
2022. nov. 5. 20:13
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Egy és egy negyed órára nem tudok programot ajánlani, de ha máskor feljöttök, menjetek sétálni a Margit szigetre, a Budai Vár-ba, a Váci utcába. Vagy nézzétek meg a városéigeti Vajdahunyadvárat. Szép az Andrássy út is egy sétára. Ráadásul Kelenföldről a metróval bárhová pikk pakk eljuttok.
2022. nov. 5. 20:15
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Lumina park a Margit szigeten a Palatinus strand területén. Még én sem láttam. De tervezem megnézni. Jónak tűnik.
2022. nov. 5. 20:15
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk november a legrosszabb hónap, mert szürke, gyakran esik és hűvös van. Szóval maradnak pont a számodra “pénzkidobós” helyek, étterem, kávézók, mozik, múzeumok stb. Plusz ha csak odamentek minden terv nélkül, akkor nem csoda, hogy unatkoztok. Nézetek körül neten mi érdekel titeket [link]
2022. nov. 5. 20:19
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Aki plázaba megy budapesten, ne csodálkozzon ha semmit nem lát a gyönyörű városból...
2022. nov. 5. 20:39
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
én ilyenkor el szoktam menni egy lottózóba kaparós sorsjegyezni egyet:D
2022. nov. 5. 20:43
 7/18 A kérdező kommentje:
5# Tudom milyen Bp, sétálgattam már anno, felmentem valami szoborhoz is, de az is csak 1-2 órás program és már ki van pipálva. Szép város, de már nem nagyon tud újat mutatni, meg amúgy is valami program érdekelne sétán kívül.
2022. nov. 5. 20:44
 8/18 anonim ***** válasza:
86%

És ott videken nincs bevezetve hozzatok a google? 😂

Mibe került volna rákeresni ELŐRE, hogy programok bp-en november 5. ?

2022. nov. 5. 20:46
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
Ez van amikor a vidéki proli feljön és nem tud magával mit kezdeni mert az érdeklődés kimerül nála abban hogy ül a plázában és sír a szája hogy drága helyen vett drága kávét. Istenem.
2022. nov. 5. 20:48
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem tud újat mutatni, azt azért nem mondanám. 50 éves vagyok, életem felét Budapesten, másik felét a közvetlen agglomerációban éltem le, most újra a fővárosban lakom. Amíg nem éltem Budapesten, addig is közel napi szinten jártam benne, tehát vallhatom magamat igazi pestinek. Rengeteg újat tud mutatni évtizedek múltán is.
2022. nov. 5. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!