Én miért nem tudok szerelmes lenni? 17/l
Lassan 18 éves leszek, de még sosem voltam szerelmes. Ezzel önmagában nincs is gond, még előttem az élet, de egyszerűen az iskolába ahova járok egyáltalán nem látok fiút akibe szerelmes lennék, vagy tudnék vele kapcsolatban lenni, pedig a suli 60%-a fiú.. Kezd számomra egyre aggasztobbá válni, hogy nem találok magamnak majd párt, és egyedül maradok.
Még mielőtt valaki megemlítené: nem, nem a lányok jönnek be nekem, nem vagyok leszbikus sem biszexuális.
A bevásárlóközpontokban már találok egy két helyes fiatal férfit, leginkább a borostás arcúak az eseteim, de valahogy nem tudnám vele/bárki mással elképzelni, hogy kapcsoltban vagyunk, és kicsit félek is egy kapcsolattól. Sok sorozatot is nézek, anyukám azt mondta már az is jó, ha színészbe vagyok szerelmes, de nem, abba sem vagyok az. Én valahogy nem tudok értük rajongani annyira, hogy az mondjam szerelmes vagyok. Jól néz ki, helyes, de akkor sem vagyok szerelmes. Mi lehet a gond? Vagyis inkább mi a baj velem?
Kevés az esély arra, hogy ne lennél képes megszeretni valakit.
Figyeld a jelet, - ami nagyjából annyit tesz ki, hogy valakire sokat gondolsz, alig várod, hogy találkozhass vele és rosszul érzed magad, ha nem tudod a környezetedben!
Nyugi, ezrelékekben mérhető, hogy ez nem fog egyszer megtörténni!
Egy hormonvizsgálatot javasolnék elsőre.
A nemi jegyeid rendben vannak? Ciklus megy?
Szia, én azt javasolnám neked hogy keress fel egy pszichológust
De segíthet az is ha keresel magadnak egy olyan pasit aki jókepu, borostás és sub hajlamú, vagyis Te dominalhatod, irányíthatod Őt.
Talán azért nem találsz, mert az iskola java része fiatalabb, mint te? És a korosztályod se biztos, hogy a velük egykorú lányokkal akar járni, hanem fiatalabbakkal. Ha mész továbbtanulni, ott úgyis tudsz ismerkedni, ha nem akkor menj olyan munkahelyre, ahol sokan vannak, vagy próbáld ki a húzogatós társkereső app-ot.
Csak az a fontos, hogy akivel nincs meg a mély szimpátia kettőtök között, azzal ne erőltesd a dolgot, hanem inkább keress tovább. Szerintem ezt már az első randin érezni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!