Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én miért nem tudok szerelmes...

Én miért nem tudok szerelmes lenni? 17/l

Figyelt kérdés

Lassan 18 éves leszek, de még sosem voltam szerelmes. Ezzel önmagában nincs is gond, még előttem az élet, de egyszerűen az iskolába ahova járok egyáltalán nem látok fiút akibe szerelmes lennék, vagy tudnék vele kapcsolatban lenni, pedig a suli 60%-a fiú.. Kezd számomra egyre aggasztobbá válni, hogy nem találok magamnak majd párt, és egyedül maradok.

Még mielőtt valaki megemlítené: nem, nem a lányok jönnek be nekem, nem vagyok leszbikus sem biszexuális.

A bevásárlóközpontokban már találok egy két helyes fiatal férfit, leginkább a borostás arcúak az eseteim, de valahogy nem tudnám vele/bárki mással elképzelni, hogy kapcsoltban vagyunk, és kicsit félek is egy kapcsolattól. Sok sorozatot is nézek, anyukám azt mondta már az is jó, ha színészbe vagyok szerelmes, de nem, abba sem vagyok az. Én valahogy nem tudok értük rajongani annyira, hogy az mondjam szerelmes vagyok. Jól néz ki, helyes, de akkor sem vagyok szerelmes. Mi lehet a gond? Vagyis inkább mi a baj velem?

2022. nov. 4. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Kevés az esély arra, hogy ne lennél képes megszeretni valakit.

Figyeld a jelet, - ami nagyjából annyit tesz ki, hogy valakire sokat gondolsz, alig várod, hogy találkozhass vele és rosszul érzed magad, ha nem tudod a környezetedben!

Nyugi, ezrelékekben mérhető, hogy ez nem fog egyszer megtörténni!

2022. nov. 4. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
9%

Egy hormonvizsgálatot javasolnék elsőre.

A nemi jegyeid rendben vannak? Ciklus megy?

2022. nov. 4. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Hát plázákban nézelődve aligha leszel bárkibe is szerelmes. Az, hogy valaki tetszik, nem szerelem. Légy nyitott a fiúk felé, tölts velük több időt, és hátha majd valaki elvarázsol. Lehet, idősebb korosztállyal kéne próbálkoznod.
2022. nov. 4. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
30%

Szia, én azt javasolnám neked hogy keress fel egy pszichológust

De segíthet az is ha keresel magadnak egy olyan pasit aki jókepu, borostás és sub hajlamú, vagyis Te dominalhatod, irányíthatod Őt.

2022. nov. 4. 18:22
 5/7 Worldtraveller ***** válasza:
81%
Hát ez aranyos. :) Egy pillanatig se bánkódj, hogy így van. Jó sok katyvasztól kímélted meg magad. Nem mellesleg még párkapcsolati befolyás nélkül tudsz dönteni a saját életedről, amik most a te korodban nagy horderejű döntések lesznek, például hogy milyen szakmát választasz és hová mész továbbtanulni. Én is így voltam, mint te és csak a főiskolán jött az első kapcsolat és első mély szerelem. Jó fájdalmas is volt és például a féléves külföldi szemeszteremnek nem azt az országot választottam volna, amit végül választottam, csak azért mentem oda, mert ő oda akart menni. Szóval, élvezd a lelki szabadságot :) úgyis elér téged is aminek el kell érnie, előbb vagy utóbb. Semmiről sem maradtál le még, hidd el. 36/N
2022. nov. 4. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Talán azért nem találsz, mert az iskola java része fiatalabb, mint te? És a korosztályod se biztos, hogy a velük egykorú lányokkal akar járni, hanem fiatalabbakkal. Ha mész továbbtanulni, ott úgyis tudsz ismerkedni, ha nem akkor menj olyan munkahelyre, ahol sokan vannak, vagy próbáld ki a húzogatós társkereső app-ot.

Csak az a fontos, hogy akivel nincs meg a mély szimpátia kettőtök között, azzal ne erőltesd a dolgot, hanem inkább keress tovább. Szerintem ezt már az első randin érezni lehet.

2022. nov. 4. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Esetleg aromantikus vagy?

[link]

2022. nov. 5. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!