Melyik a kedvenc Rossmann/DM üzletetek Magyarországon?
Figyelt kérdés
Melyikbe szoktatok járni, vagy melyekbe? Van esetleg kedvenc Rossmann, vagy dm üzletetek? Melyik?2022. nov. 3. 19:06
3/10 anonim válasza:
Tatabánya pláza egyértelműen. Nagyon jó kis pipik is vannak az eladók között.
5/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nagy, számottevő különbség lenne 2 dm vagy 2 Rossmann között. Legfeljebb a kínálatban van különbség, mert olyat már tapasztaltam, hogy az egyikben egy terméket nem árulnak, a másikban boltjukban viszont igen.
6/10 anonim válasza:
amelyik a kedvenc vasútvonalam mellett vezet 🤦🏼♂️
9/10 anonim válasza:
Mindkettőből vannak kisebb és nagyobb üzletek, eltérő kínálattal. Rossmannból azért szeretem a nagyobbakat, mert van játék, papír írószer részlegük is és sokkal szélesebb a bio élelmiszer választék. Dm-ből a kisebbeket szeretem, mert oda célirányosan megyek pár termékért, ami minden üzletükben van, így nem akarok sokat túrázni benne.
Egyébiránt meg a Müllert szeretem a legjobban, abból volt kedvenc üzletem is, de bezárták.
10/10 anonim válasza:
dm-et szeretem, mert van pár dolog ami ott olcsóbb mint máshol
amúgy mindegy, melyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!