Amikor két magas tesztoszteronszintű férfi egy helyiségbe kerül miért érezni mindig a feszültséget a levegőben?
"Ritka hülyék akik ölre mennének egymással egy nőért."
Ugyanez fordítva is igaz.
Ebben az egy dologban egyetértek, a többivel nem, mert ez fordítva is ugyanúgy működik.
Szóval: átlagos intelligens nők általában ez
A nők viszont alapból rivalizálósak. Nem sok őszinte női barásag van ha férfiról van szó.
A pasik sokkal bajtársiasabbak és a nő nem mindig egyenrangú. Illetve a szex nekik nem jelen annyit. Stb
Nézd plr házibulikban 5 srácot leápol egy részeg nő.
Vagy meghúznak hárman egyet a wc ben.
Aztán megy a röhögés.
A nők nagyon nem ez.
#12, 13,
Igaz, és értem is, én is fiúból vagyok:) bár az átlagnál azt hiszem kevesebb tesztoszteronnnal.
Értem én a férfi gondolkodásmódot, nagyon is.
Nekem viszont olyan barátaim voltak, akik azért haverkodtak, mert meg akartak fektetni a hugom.
Nincs is igaz barátom.
A nőknél kevesebb az ilyen, a magas ösztrogén, és túl sok empátiát várnak, talán ezért.
Hu dehogynem vannak ilyen nők is. Hogy csak azert vagyok bnő hogy a pasimhoz kerülhessen közelebb.
Ez megint más téma.
#16 hát igen, ez van sajnos. Nincs is azzal gond, felőlem d*gjanak. Nem vagyok én semmi jónak az elrontója :)
De hogy csak ezért haverkodik, az gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!