Magyarországon csupa gazdag ember él igaz?
Figyelt kérdés
500 ezret lazán kiadnak egy új almára..2022. okt. 27. 10:10
1/21 anonim válasza:
Sok a nyavalygás, de valójában nem olyan rossz a helyzet.
2/21 anonim válasza:
Inkább csóró. Sokan örülnek hogy esznek valamit ebben a drágaságban.
3/21 A kérdező kommentje:
ma 10:26
Szerintem nincs csoróság ha 500 ezres telora telik sok embernek.
2022. okt. 27. 10:28
4/21 anonim válasza:
Soknak meg nem telik
Köztük nekem sem
5/21 anonim válasza:
A nagy többség jól él, a nagy hangú kisebbség az akik a facén röhögnak az átlegfizetésen. Pár ezer ember, akik nem tudnak mit kezdeni az életükkel. A többi köszöni jól van. Egyetem után az első munkahelyemen a kezdő fizum 380 nettó volt, és a környezetemben is.
6/21 anonim válasza:
És zakmai végzettség nélkül?
Akik nem voltak képesek sokat tanulni?
7/21 anonim válasza:
Bőven, ha végignézel az utcán a fiatalok többségének 300+os telefonja van. :D
8/21 anonim válasza:
6: Megint a másik a hibás... Persze, ki más? Keveset keresek, az egész fizum elmegy a hó végére, és ki a hibás? Mindenki, csak én nem. Egyértelmű :D :D Érdekes nekem eszem ágában sincs a saját hülyeségem miatt mást hibáztatni és nincsenek ilyen gondjaim. Nem az 5-ös vagyok, de egyetértek vele.
9/21 anonim válasza:
Nem mindenki, és az "almavásárlók" között is van egy halom olyan, aki hitelre veszi.
10/21 anonim válasza:
Egy, nem a telefon dönti el az életszínvonalat.
Kettő, és akinek nincs félmillás telefonja? Az csóró?
Mert nekem sincs, pedig fiatal vagyok. Örülök hogy ételre jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!