Ennyire népszerűtlen/ronda férfi lennék?
Kitettem egy új profilképet Facebookra. Van 450 ismerősöm, 1 óra alatt kaptam kemény 6 likeot. Számomra ez rendkívül elkeserítő, látva azt, hogy ismerőseim többségének 150-200 vagy még több kedvelés van a képein. Tudom, majd jönni fog az, hogy ostoba vagyok, mert likeokban mérem a boldogságot, de nem érdekel. Számomra ez igenis fontos és általában azok az emberek hülyéznek le emiatt, akik rendkívül népszerűek.
28F
Manapság senki se ronda, Morfológus ezt már rég kielemezte:
Férfi vagy. A férfiak általában nem kapnak sok lájkot, a nők szoktak. Bár én egy kivétel vagyok pedig esküszöm nem vagyok ronda :D de nekem pl marha kevés ismerősöm van mert kitöröltem mindig azokat akiknek feldobta, hogy szülinapja van és így elfogytak. Basszus kicsit elkanyarodtam, mindegy, szóval szerintem férfiak nem szoktak sose sok lájkot kapni.
27N
8-as!
Pacsi, én is mindig törlök pár ismerőst, akivel már egy éve nem beszéltünk. 😅 Én sem kapok sok lájkot, de nem számít.😃
24N
Kit érdekel a 21. században a Facebook?
10 éve szorongtam ezen utoljára 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!