Miért fogadja olyan nehezen a többség az élet csúf igazságait?
Az élet tele van csúf igazságokkal, az emberek többsége mégis nagyon nehezen fogadja ezeket el, és azonnal támadással reagálnak.
Ilyenekre gondolok, mint például:
- a fiatal nők kívánatosabbak és vonzóbbak a férfiak számára (evolúciós okok miatt)
- egy fogorvos nem teljesértékű orvos (a fogorvosi csak 5 éves képzés, és nem kell ugyanolyan mennyiségben és minőségben tanulni az általános orvostudományi tárgyakat)
- az alacsony férfiak nem tetszenek a nőknek
- a férfiakat szexuálisan jobban izgatja a nagyobb mell
- a péniszméret számít
- az elhízott emberek teste azon kívül, hoyg egészségtelen, visszataszító is
- egy klinikai szakpszichológus bármennyire is szeretne, nem ért úgy a mentális betegségekhez, mint egy pszichiáter
- akit harmadjára sem vesznek fel az orvosira, az nem való orvosnak
- a szőke nők vonzóbbak a férfiak számára
"A nőknek bejönnek az idősebb pasik a státusz és a tapasztalat miatt. Megvan ennek az archetípusa. Fordított esetben ez nem gyakori. Mivel a férfiak mindig a nemzőképes nők iránt fognak vonzódni, ez a lényege a reprodukciónak. A nőket pedig vonzza a biztonság (az utód védelme), ezt tudják az idősebb férfiak biztosítani."
Nem te vagy az első, aki ezzel jön, ezt minden nőnek napi szinten magyarázza el tíz öreg papa és három aranyásó, de az a helyzet, hogy ösztönösen mi is a feszes segget szeretjük markolni, bocs :D
Tetszett a 11-es válaszban egy mondat:)
" a nők 40 évesen nem másznak rá 20 éves pasikra "
Ezen hosszan és szívből nevettem.Csak a munkahelyemen négy 40+ os van,és a szomszédasszonyom is, aki 42 éves ,ilyen.Megvadulnak a fiatal kanokért,legyen az futár,bármi. Iszonyatos pókhálóikat ezekkel poroltatnák le,de úgy tudom, nem járnak sikerrel.Már csak azért sem, mert mogorva és búval b..t mind. Elváltak és érdekes módon mind fiatal srácokért van oda,az egyik még a lánya 21 éves pasijával is ki akart kezdeni, a pasi ezért a lányát hagyta ott.
Nem kell a szemforgatás nőcik, nem vagytok ti sem mások...csak színházat játszotok :)
Nekem egyszer rácsapta a metró az ajtót a könyökömre. Bevittek a sürgősségire, gondolom ott olyan dokik ülnek, akik azért értenek néhány dologhoz. No, megállapították, hogy eltört, kaptam gipszet.
Már másnap éreztem, hogy nem is fáj annyira, mentem kontrollra, szóltam,hogy szedjék le a gipszet, mert szerintem nem tört el, és nem fogom 1 hónapig hordani. Nagy nehezen meggyőztem az ott ülőt, kiderült, hogy tényleg nem tört el. Hát inkább nézte volna meg egy fogorvos, mint az a sürgősségis...
A többi sztereotípiád is ostoba, de gondoltam írok 1 példát, hogy segítsek oszlatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!