Megnyugtatna valaki hogy hülye vagyok? Miért érzem magam öregnek bármi új megtanulásához?
Megnyugtatlak, hülye vagy.
Ha nem fejlődsz, az is maradsz.
.
Tanulni soha nem késő.
Vagy leéled életed dobolás utáni kielégítetlen vággyal, vagy pedig erőt veszel - és tanulsz. Lehet, magad is meg fogsz lepődni, milyen messzire jutottál a dobolni tudásban. Ne légy kishitű, tőled függ, mennyire jutsz!
Őszintén nem értem, mi az isten baja van a korosztályomnak, hogy napi szinten temetik magukat itt meg minden hasonló felületen. Komolyan, mi van veletek? Miért öregezik magukat és egymást itt naponta huszonéves emberek?!
Tiszta elmebaj.
26n
Én 30 évesen tanultam meg lovagolni, ügetni, vágtázni.
36 évesen kezdtem új szakmába, beültem az iskolapadba, levizsgáztam.
40 évesen fotósuliba jártam.
44 évesen kezdtem el fallabdázni.
Most 50 évesen pedig táncolni tanulok.
Egyikben sem vagyok világbajnok, de engem szórakoztat, feltölt mindegyik tevékenység.
Szóval a korod ne tartson vissza. Ez csak a fiatalok rögeszméje, hogy mindent el kell dönteni 25 éves korig, mert utána már csak járókeretes öreg papaként lehet élni.
Egyrészt hülye vagy.
Másrészt, az idő így is - úgy is eltelik, akár kezdesz magaddal valamit az évek során, akár nem.
Tanulni soha nem késő!
Ha valamihez van tehetséged, még profi is lehetsz, ha nincs, a szórakozás kedvéért is bőven megéri, mert szereted csinálni.
Én sem értem, mi ez a világfájdalommal kevert kiégés a huszonéveseknél... a Teletabik vagy Twilight Saga, fogalmam sincs, de valami nagyon betett nektek annak idején...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!