Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megnyugtatna valaki hogy...

Megnyugtatna valaki hogy hülye vagyok? Miért érzem magam öregnek bármi új megtanulásához?

Figyelt kérdés
Szeretnek dobolni tanulni. 28 éves vagyok és egyszerűen zakatol az agyamban,hogy én már öreg vagyok ehhez. Jo nyilván profi nem leszek,tudom,de ugye ennyi idősen meg simán lehet új dolgokat tanulni,nem? Van itt olyan aki 30korul kezdett valami újat?
2022. okt. 17. 08:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Hülye vagy, fiam! Na, megnyugodtál?
2022. okt. 17. 08:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolj, mennyire fogod bánni ha kihagyod!
2022. okt. 17. 08:52
 3/12 anonim ***** válasza:
De ne halogasd tovább!
2022. okt. 17. 08:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtatlak, hülye vagy.

Ha nem fejlődsz, az is maradsz.

.

Tanulni soha nem késő.

Vagy leéled életed dobolás utáni kielégítetlen vággyal, vagy pedig erőt veszel - és tanulsz. Lehet, magad is meg fogsz lepődni, milyen messzire jutottál a dobolni tudásban. Ne légy kishitű, tőled függ, mennyire jutsz!

2022. okt. 17. 08:56
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
34 vagyok, fiatal es tanulok. Te meg hulye. Es peldaul a rock es metal zeneben imadom a dob hangjat.
2022. okt. 17. 08:57
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Minél tovább húzod annál idősebb leszel
2022. okt. 17. 09:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén nem értem, mi az isten baja van a korosztályomnak, hogy napi szinten temetik magukat itt meg minden hasonló felületen. Komolyan, mi van veletek? Miért öregezik magukat és egymást itt naponta huszonéves emberek?!

Tiszta elmebaj.

26n

2022. okt. 17. 09:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 30 évesen tanultam meg lovagolni, ügetni, vágtázni.

36 évesen kezdtem új szakmába, beültem az iskolapadba, levizsgáztam.

40 évesen fotósuliba jártam.

44 évesen kezdtem el fallabdázni.

Most 50 évesen pedig táncolni tanulok.

Egyikben sem vagyok világbajnok, de engem szórakoztat, feltölt mindegyik tevékenység.

Szóval a korod ne tartson vissza. Ez csak a fiatalok rögeszméje, hogy mindent el kell dönteni 25 éves korig, mert utána már csak járókeretes öreg papaként lehet élni.

2022. okt. 17. 09:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyrészt hülye vagy.

Másrészt, az idő így is - úgy is eltelik, akár kezdesz magaddal valamit az évek során, akár nem.

Tanulni soha nem késő!

Ha valamihez van tehetséged, még profi is lehetsz, ha nincs, a szórakozás kedvéért is bőven megéri, mert szereted csinálni.

Én sem értem, mi ez a világfájdalommal kevert kiégés a huszonéveseknél... a Teletabik vagy Twilight Saga, fogalmam sincs, de valami nagyon betett nektek annak idején...

2022. okt. 17. 09:33
 10/12 anonim ***** válasza:
35%
Én 33 vagyok, több dolgot is tanulok egyszerre (egy idegen nyelvet, egy programozási nyelvet a hozzá való frameworkkel és fejlesztőeszközökkel együtt), de néha én is úgy érzem, hogy öreg vagyok én már ehhez. Nincs is már annyi türelmem, mint tizenévesen. Illetve már az is közrejátszik, hogy saját családom van, akikkel nyilván foglalkozik az ember. Így már nem olyan könnyű.
2022. okt. 17. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!