Büszke vagy a magyarságodra és arra, hogy a magyar az anyanyelved?
Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 15:50
3/27 anonim válasza:
Mégis mire lehet manapság itt büszkének lenni? Szinte mindenhol lenéznek minket.
4/27 anonim válasza:
Nem. Nem szégyellem, de nem is vagyok rá büszke.
5/27 anonim válasza:
nem, a magyar egy b*zi nyelv, az angol sokkal jobb
6/27 anonim válasza:
Inkább szégyennek tartom. A nyelvet is utálom
8/27 anonim válasza:
Természetesen igen. Aki azt mondja, hogy nem, az miért van még mindig az országban? Magyar vagyok, magyarnak születtem, büszke is vagyok rá. A kormányra nem vagyok büszke, az összes politikust elküldeném kapálni, de a Magyar népért bármikor kiállok!
10/27 anonim válasza:
Kint igen.
Szorakozohelyen dolgoztam ahol sok volt a roma pultos meg ilyenek(pl belga)de széoek aranyosak kedvesek stb. Egyedul voltam magyar.
A németek oroszok es mindenki el volt hűlve tőlem hogy en magyar vagyok meséltek hogy ismerik a balcsit a gulyaslevest en voltam folyton a sztár es aki a legtöbb jattot kapta mindig CSAK mert magyar vagyok.
Es a romák megkértek a szálláson hogy tagadjam meg a magyarságom es mondjam azt hogy en is roma vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!