Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Régen is ilyen magamutogató,...

Régen is ilyen magamutogató, tartás nélküli volt a 18-24 év között korosztály a nők tekintetében?

Figyelt kérdés
Én 10 éve voltam ennyi idős, jártam bulizni, szórakozni, de nem tapasztaltam ezt.
2022. okt. 14. 12:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi 25 éve is ment a produkció a disco slozijában, parkolójában, sőt, akkoriban a mostaniaknál sokkal többet mutató göncök voltak divatban.

Csak mi akik ott voltunk , és mára 40+évesek vagyunk, kamasz/ huszas kölykökkel megáldva, erről rendre elfeledkezünk.

2022. okt. 14. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 éve voltam "fiatal", azaz húszéves, pont akkoriban volt divat mindenféle mellkidobós, csücsörítős képet kirakni, azóta azért drasztikusan lecsökkent ezek száma, annyira ciki lett időközben.
2022. okt. 14. 14:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ókortól kezdődően minden generáció meg volt győződve róla, hogy az akkori fiatalság erkölcstelen, lusta, életképtelen stb. Kis variációkkal a korok miatt, az emberek mindig emberek voltak. Kérdésedre a válasz: igen, de nem mondanám, hogy "magamutogató" vagy "tartás nélküli". Csak ugyanilyenek voltak, mint most.
2022. okt. 14. 15:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen csak az emberek változnak ennyire durván, hanem inkább az eszközök.

Ha lett volna ilyen nyíltan lehetőség erre akkor régen is sok ilyen lett volna az emberek szeme előtt.

2022. okt. 14. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!