Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy ember megkér egy...

Ha egy ember megkér egy másikat hogy hunnyjon már szemet bizonyos törvények felett, akkor az úgy korrekt ha mindketten jól járnak?

Figyelt kérdés

Haverom mesélte aki benzinkúton dolgozik hogy be ment hozzá egy külföldi rendszámos kocsi, hogy tudna-e 480-ért tankolni. Mondta hogy csak kik tankolhatnak 480-ért, az autós vissza kérdezett hogy nem lehetne-e valahogy megoldani? Mondta hogy 550-ért lehet, erre az autós rá vágta hogy az sok. Mondta hogy akkor viszlát, 10 km múlva OMV kút ott lehet 825-ért tankolni.

Szerintetek ez így korrekt, hogy vagy mindkettőnek legyen előnyös vagy egyiknek sem?

2022. okt. 14. 08:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#7: Vagy nem kapcsolt

2022. okt. 14. 12:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor arra kell gondolni, hogy mi lenne, ha mindenkivel ezt csinálná. Mivel különb ez a random tankoló, mint egy másik vagy a többi? Akkor már miért ne lehetne megengedni mindenkinek. Én sosem szerettem ezt a kivételezés dolgot. Akinek engedsz, az vérszemet kap, mint a gyerekesek a kasszasorban. Akinek nem engedsz, annak miért nem? Mert ő a 10. aznap? Miért pont 10? Miért ne 15-nél húzzuk meg a határt? Szóval szerintem jobb, ha a szabály vonatkozik mindenkire. Arra lehet számítani, azt lehet tudni előre, arra fel lehet készülni. Aki nem teszi, annak ez egyéni probléma.
2022. okt. 14. 14:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is benzinkúton dolgozom, igaz nagyobb hálózatnál. Én mindig azt mondom az ilyennek, hogy ezt szavazta meg a többség áprilisban, ez van. Majd 4 év múlva tessenek másra szavazni.
2022. okt. 15. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!