Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért bánt el a nőkkel így a...

Miért bánt el a nőkkel így a természet?

Figyelt kérdés

Egy előző kérdésemet törölték, mert "csúnyán" tettem fel a kérdést. Szóval most ismét: azért jobb férfinak lenni, mert:

Nem menstruálsz, nem fáj a hasad minden hónapban napokig

Erősebb vagy fizikailag, többet ehetsz hízás nélkül, nem erőszakolnak meg az utcán, kisebb esélyel rabolnak ki

Nem esel teherbe,nem hagynak el terhesen a sz.rban, nem neked kell felnevelni vagy elvetetni a gyereket

Minden szexet élvezel, nem függ az élvezeted mástól, nem fáj sem az első, sem ha állatként csinálják

Nem kell védekezned, nem kell hormonokkal tömnöd magad, nem kell "csökkenteni" az élvezeted, nem kell rá költened

Nem lyuknak tekintenek

Nem csapnak be/használnak ki csak a szexért

Nem kell szülnöd

Tudsz pisilni állva is, az utcán is akár simán

Több lehetőséged van dolgozni, jobb fizetés, másként tekint rád a főnököd is

Most nagyjából ennyi, de biztos van még kismillió "apróbb" dolog. Miért ilyen igazságtalan a "természet"?

2022. okt. 8. 16:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem a természet bánt el a nőkkel, hanem a társadalom.

Minden amit írtál nézőpont kérdése, márpedig a társadalom nem fordít figyelmet a férfi gyengeségekre, míg a nők gyengeségeit ezerszer rosszabbnak látja.

A menstruálás kellemetlen ugyan, de egészséges felnőttként nem okoz különösebb problémát a nők többségének.

Inkább menstruálok havonta pár napot, mint hogy farkam és heréim legyenek. Egy farok bármikor felállhat ha egy férfi lát egy olyan nőt aki egy kicsit is megmozgatja a fantáziáját, ez pedig olyan paranoiddá tenné, hogy alig bírnám elhagyni a lakást. A herék meg hihetetlenül érzékenyek. Egyszer rúgnak erősebben tökön, vagy egyszer ülsz sokáig valami hideg felületen, és sosem lehet gyereked. Nézőpont kérdése az egész, én pedig köszönöm, de maradok a menstruációnál.

A fizikai erő is relatív. Ha úgy nézzük, lehet az az erősebb test ami pár kilóval többet tud megemelni, vagy lehet az a test erősebb, ami tovább marad életben (a nők élethossza hosszabb) és ami több megpróbáltatást kibír. Pl nőként nagyobb eséllyel éled túl az éhezést, mint egy férfi.

Az, hogy megtámadnak az utcán nem a természet bűne, hanem a férfiaké. Nem az én fogyatékosságom az, ha más állat, érted...

A teherbeesés sem rossz dolog alapjaiban, csak ebben az ember által kreált társadalomban ér miatta hátrány. A nyugati civilizáció a görög/római ideológiára épült, ami szerint a nő egy deformált férfi, aminek az egyetlen haszna a szülés, így pedig szülni nem érdem, hanem egy kötelesség. De voltak olyan kultúrák is, amik az anyaságot tisztelték és ünnepelték... Nálunk ez a tisztelet nincs meg, még akkor sem ha meg van tartva évi egy anyák napja.

Nem a természet találta ki, hogy nem érdem anyának lenni, hanem az emberek/férfiak.

Az meg, hogy minden szexet élvezel megint csak nézőpont kérdése; jobban rá vagy függve a női gyengeségre, mint a férfira. Egy gondoskodó partnerrel, aki nem sieti el a "bemelegítés" nem kell hogy fájjon a szex. Még elsőre sem. Sőt, a vad szexet is lehet élvezni, ha nem sietitek el. Viszont a férfiak gyengesége szex terén az, hogy végtelenül egysíkú az orgazmusuk. Neked lehet csiklói orgazmusod is, meg hüvelyi is, sőt, a női orgazmus általában hosszabb. Mentalitás kérdése hogy "kivel bánt el jobban a természet".

A többi amit írtál sokszor tényleg igaz sajnos, de ezek megint csak ember alkotta problémák.

A természet nem bánt el veled. Ezt pedig ezt szerintem nagyon fontos megérteni.

Ha a természetet hibáztatod, az azt jelenti hogy elhiszed, hogy születésedtől fogva elrendeltetett, hogy a "vesztes csapatba" kerültél, és hogy kevesebb vagy a férfiaknál.

Ha viszont tudod magadról hogy neked ugyanúgy megvannak az erősségeid mint a férfiaknak, és a legtöbb hátrány ami ér, az más emberek miatt van, nem pedig a saját selejtességed miatt, akkor nagyobb eséllyel tudod megtartani a tartásodat az életben.

2022. okt. 8. 17:44
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező te úgy vagy hülye ahogy vagy. Mindkettőnek van előnye és hátránya is. Ez van. Nem jobb egyik sem mint a másik.
2022. okt. 8. 19:12
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
Egyáltalán mi értelme a kérdésnek? Mit vársz?
2022. okt. 8. 20:04
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudlak sajnálni kérdező.
2022. okt. 8. 20:08
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
A férfiakat ki sajnálja? Senki.
2022. okt. 8. 20:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

B4sszus,kérdező....:D

Ok,csak egy párat:

Erősebb vagyok fizikailag...kinél?

Szerinted engem nem támadhat meg egy nálam erősebb férfi? Ok,talán több esélyem van így is,de nőknek is ott a lehetőség küzdősportot tanulni.Egyébként raboltak már ki reggel munkába menet,mondjuk egy Blaha Lujza téri szőke,magas,kék szemű,késes Finn állampolgár volt az illető...

Nem,nem ehetek többet úgy,hogy ne nőjjön a hasam.Viszont van olyan,hogy rendszeres edzés,ezt nőként is lehet.

Ha kiszakad a gumi és gyerekem lesz,de nem akarom felvállalni,az engem is megviselne,lehet,hogy a nőt jobban,ez azért nem ilyen egyszerű.

Nem élvezek minden szexet.Behatolás előtti hirtelen lelankadás,volt már ilyen,és az okát sem tudtam,mert máskor működött,vagy esetleg megjegyzést tesznek a péniszméretre.

Tudok állva vizelni,ez aztán hatalmas előnyökkel jár.

Több munkalehetőség,ez nagyban függ végzettségtől is,mindegy,hogy férfi vagy nő az illető.És ugye általában a fizetés is végzettség és munkakör függő.Egyszer valaki megjegyezte,hogy túl vagyok fizetve,mint segédmunkás.Nem keresek a legrosszabbul,de az ilyeneknek azt tanácsolnám,gyere be reggel hatra,és csináld azt a munkát amit én,egyes munkafolyamatoktól kifordulna a beled is komám...Jaaa,hogy mégsem olyan jó buli ez?

Igen,a főnök nem fog szexuális célzásokat tenni,helyette verseng a férfi alkalmazottakkal,próbál mások előtt lejáratni ha azt érzi,hogy valamiben előrébb vannak nála,hibáit nem ismeri be,értelmetlen munkát csináltat.Szóval ha olyan a főnök,akkor mi is kapunk a jóból.

2022. okt. 9. 09:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Azt még tegyük hozzá hogy csak akkor lesz erős egy férfi ha fiatalon edz meg sportol. A jó fizikumhoz ráadásul évek kellenek. Szóval az nem csak úgy van hogy erős egy férfi. Ahhoz azért éveket kell szenvedni, ha ez nincs meg akkor csak gyenge férfi lesz erre van élő példa is bőven. Szóval amennyit kell azért szenvedni, nem hiszem hogy a legtöbb nőnek ez tetszene. A nő akkor is nő ha sose sportolt semmit. Elég ha mozog sétál eleget.
2022. okt. 9. 10:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Lányként írom, hogy szerintem semmivel nem rosszabb dolog nőnek lenni, mint férfinek.

Én magam csak a lányos ruhadarabokat nem szeretem, de szerencsére nem is kötelező ilyesmit viselnem. Az elkerülhetetlen női léttel kapcsolatos dologgal pedig soha nem volt semmilyen problémám.

Az állításaid nagy része nem is igaz teljes egészében.

"Nem menstruálsz, nem fáj a hasad minden hónapban napokig."

Egy menstruáció miatt azért elég nevetséges dolog rinyálni.

De ha te problémának tekinted a havi vérzést, akkor gondolj arra, hogy a férfiaknak más egészségügyi problémáik szoktak lenni, amik meg a nőket nem érintik soha.

"Erősebb vagy fizikailag"

A mai világban kevés helyen számít a testi erő.

Egyébként a nők valóban tovább szoktak élni és általában ritkábban születnek súlyos öröklődő betegségekkel, tehát nem rosszabb a helyzetünk.

"többet ehetsz hízás nélkül"

Ez genetika kérdése, nem nemtől függ.

"nem erőszakolnak meg az utcán"

Normális helyen a nőket sem erőszakolják meg sehol. Egyébként a férfiakat is meg lehet erőszakolni.

"kisebb eséllyel rabolnak ki"

Normális helyen nem rabolnak ki senkit. A legalja környékeken pedig bárki bajba kerülhet.

"Nem esel teherbe"

Ha védekeztek, akkor nőként is nagyon kicsi az esély arra, hogy teherbe ess. Egy nem kívánt gyerek pedig az apának is nagyon sok bajt tud okozni.

"nem hagynak el terhesen a sz.rban, nem neked kell felnevelni vagy elvetetni a gyereket"

Nem kötelező gyermeket vállalnod, ha nem szeretnél. Így kihagyhatod a terhességgel és a gyerekneveléssel járó rossz dolgokat.

Ha pedig egy családban gyerekek vannak, akkor ott az apának is részt kell vennie a nevelésben és pénzt is kell költenie a gyerekeire.

"Nem kell védekezned"

A férfiaknak is kell.

"nem kell hormonokkal tömnöd magad"

A nők sem csak hormontartalmú gyógyszerekkel védekezhetnek.

"nem kell költened rá"

A férfiaknak is fizetni kell az óvszerért.

"Nem lyuknak tekintenek"

"Nem csapnak be/használnak ki csak a szexért"

Ha normális emberek között élsz, akkor nőként sem csak egy lyuknak fognak tekinteni és nem is fognak kihasználni.

"Tudsz pisilni állva is, az utcán is akár simán"

Ez nem olyan nagy előny.

"Nem kell szülnöd."

A mai világban nem kötelező nőként sem gyermeket szülnöd.

"Több lehetőséged van dolgozni, jobb fizetés, másként tekint rád a főnököd is"

Ez nem így van. Rengeteg olyan férfi is van, aki nagyon kevés pénzt keres.

Szerintem egyik nemmel sem bánt el jobban a természet, mint a másikkal.

2022. okt. 9. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!