Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány éves koromig áll meg a...

Hány éves koromig áll meg a mellem a növekedésbe?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon sokat nőtt a mellem. Jelenleg 75D es 18 at toltottem be. Egyre kenyelmetlenebb es nem tudom meg fog e alni a novekedesben. Anyukamnak nincs nagy melle, tehat nem tud tanacsot adni. Nem akarok nagyobbat

2022. okt. 8. 12:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek... ez a kérdező egy PASAS, nem is "lány"!!!

Lebukott a snapen!!!!!

Szóval egy rakás kamu az egész!!!!

2022. okt. 8. 13:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Mégsem... mégsem ő az akire gondoltam, most írta hogy ő nem a kérdező... most meg totál bekavart de rendesen.

De akkor sem fogok privátozni pasikkal szóval le lehet rólam szállni!

2022. okt. 8. 14:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem 10 éves koromban megállt
2022. okt. 8. 16:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem kérek provokatív privát üzeneteket!
2022. okt. 8. 17:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez mindenkinél változó, és nagyban függ a genetikától is. Plusz a külső hatások, mint hízás/fogyás, illetve terhesség és szoptatás alatt/után is változik a mérete.

Számottevően nem hiszem hogy nőne még, de elképzelhető hogy fogsz egy minimális változást észlelni akkor is ha nem történik hízás vagy fogyás. Én 20 vagyok, de nekem például még mindig nem állt meg a növésben. Őszintén remélem hogy nem hormonális probléma miatt kezdett el megint nőni mondjuk, annak nem örülnék.

2022. okt. 8. 18:14
 16/16 anonim ***** válasza:
50%
Elvileg 24 éves korig nőhet. Utána már csak a testsúlyod változásával. Nekem 9 éves koromban mar elkezdett nőni. 13 évesen már D kosarasak voltak. 22 éves koromban álltak meg a növésben. 25L
2022. okt. 8. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!