Fiatalkorod elmúlására mi döbbentett rá?
25-30 között fokozatosan.
Kezdtem frontérzékennyé válni, kb minden nap fáj a nyakam, a tarkóm. A korosztályom "középkorúsan" néz ki, a többségnél ott vannak az első ráncok, szarkalábak. Mindenki mondja, hogy itt-ott már fáj vagy ez-az már nem olyan.
Ha alkoholizálok, hamar jön a kellemetlen másnap.
Jobb életmód mellett egyre rosszabb az egészségi állapotom, két állandó gyógyszerem már van.
Plusz nem is éltem ki a fiatal koromat, mert munka mellett tanultam, tanulok! :(
Például 29 éves koromban jutottam el először Prágába, előtte ilyen messze nem voltam, vagy akkor repültem először, de akkor is céges úton. A tengert se láttam még. A hobbijaim a múltéi.
Az is sokkoló, hogy ugye pont a tanulás miatt nem ismerkedtem, és most a "maradék" jut, tudom, én is az vagyok...
És hogy egy 6 évvel idősebb férfi már 36, bőven középkorú és nagyon ideje számára a gyermekvállalásnak. Pedig csak 6 évvel több....
30N
Nekem az esett szarul amikor a 3 évvel idősebb bátyámról azt kérdezte egy idegen hogy "az öcséd", mondom nem a bátyám!
Nem szoktam foglalkozni a korommal, figyelek-törődöm a külsőmre-külsőmmel de az időt nem lehet megállítani!(26 éves vagyok)
Az első komolyabb jel az volt számomra, hogy egyre távolabbról kellett ráfókuszálnom arra, amit szerettem volna elolvasni. Aztán már messzebb kellett leraknom a tárgyat, mint amilyen hosszú a karom volt.
Aztán "eltűnt a kanóc" a hasam alatt, - egyre körülményesebb műveletté vált az optikai rálátás, mert elhíztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!