Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiatalkorod elmúlására mi...

Fiatalkorod elmúlására mi döbbentett rá?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy amikor elkezdtél dolgozni egyetem, gimi stb. után, hanem mikor érezted hogy már csak fiatal felnőtt sem vagy már és a fiatalkor már örökre csak egy emlék, mert már végérvényesen lezárult neked az az idő.

2022. okt. 7. 22:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszülők elhalálozása, látni az öregedő anyámat. Hála istennek jó állapotban van, de a rámcok az arcán :') és a csökkenő testmagasság emlékeztet az idő múlására.
2022. okt. 8. 00:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Részben a 4essel vagyok egy véleményen. Amikor már nem érdekel mit gondolnak rólam, elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok.
2022. okt. 8. 05:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem élek, nem éltem ki az életemet.
2022. okt. 8. 06:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

25-30 között fokozatosan.

Kezdtem frontérzékennyé válni, kb minden nap fáj a nyakam, a tarkóm. A korosztályom "középkorúsan" néz ki, a többségnél ott vannak az első ráncok, szarkalábak. Mindenki mondja, hogy itt-ott már fáj vagy ez-az már nem olyan.

Ha alkoholizálok, hamar jön a kellemetlen másnap.

Jobb életmód mellett egyre rosszabb az egészségi állapotom, két állandó gyógyszerem már van.

Plusz nem is éltem ki a fiatal koromat, mert munka mellett tanultam, tanulok! :(

Például 29 éves koromban jutottam el először Prágába, előtte ilyen messze nem voltam, vagy akkor repültem először, de akkor is céges úton. A tengert se láttam még. A hobbijaim a múltéi.

Az is sokkoló, hogy ugye pont a tanulás miatt nem ismerkedtem, és most a "maradék" jut, tudom, én is az vagyok...

És hogy egy 6 évvel idősebb férfi már 36, bőven középkorú és nagyon ideje számára a gyermekvállalásnak. Pedig csak 6 évvel több....

30N

2022. okt. 8. 06:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Az hogy bácsiznak már.

24/F

2022. okt. 8. 07:36
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Én huszon évesen érzem ezt, hogy nemsokára egyedül költözöm másik országba. Muszáj mert itthon nem tudnék boldogulni. Mindenre nekem kell majd ott figyelni, az adózásra, a számlákra... most érzem hogy többé nem vagyok fiatal.
2022. okt. 8. 11:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem az esett szarul amikor a 3 évvel idősebb bátyámról azt kérdezte egy idegen hogy "az öcséd", mondom nem a bátyám!

Nem szoktam foglalkozni a korommal, figyelek-törődöm a külsőmre-külsőmmel de az időt nem lehet megállítani!(26 éves vagyok)

2022. okt. 8. 12:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Az első komolyabb jel az volt számomra, hogy egyre távolabbról kellett ráfókuszálnom arra, amit szerettem volna elolvasni. Aztán már messzebb kellett leraknom a tárgyat, mint amilyen hosszú a karom volt.

Aztán "eltűnt a kanóc" a hasam alatt, - egyre körülményesebb műveletté vált az optikai rálátás, mert elhíztam.

2022. okt. 8. 15:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Talán akkor jöttem rá amikor már nem mentem bele kicsinyes dolgokba és elkezdett komolyan érdekelni a jövőm.
2022. okt. 8. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!