Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kerülik azokat, akik...

Miért kerülik azokat, akik otthon laknak?

Figyelt kérdés

Még akkor is, ha külön háztartásban élnek, megy a "mama hoteles" bélyeg és a számkivetettség. Legyen az párkapcsolat, barátság, ismeretség vagy állás.

Ilyenről senki nem hallott, hogy úgy felmentek az árak, hogy még albérletet is nehéz találni/fenntartani, nem hogy saját lakást? És hogy nehéz munkát találni, anélkül meg nem igazán lehet ezeket fizetni?

2022. okt. 5. 11:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10, egyrészt tőle még nem kérdezték meg, de mivel recruiter vagyok, belelátok az ilyesmibe és... nem, nem sozkták. Sőt, eléggé kerülendő az ilyesmi téma, mert rossz benyomást kelthet a jelentkezőben.

és ha munka közben derül ki? Akkor "jól doglozik, de kirúgjuk, mert az anyjával él"?:D Ne viccelj már. Nem lehet, hogy a munkáddal vagy a jellemeddel van inkább a gond?

2022. okt. 5. 15:58
 12/17 A kérdező kommentje:

A személyeskedésedre nem fogok reagálni (még ha 10x megkérdezed vagy elkezdesz rajta elmélkedni, akkor sem), bár hozzáteszem elég fiatal lehetsz.

Na most ez egy olyan dolog, hogy mondhatnám én is, hogy sosem kérdeznek rá a politikára állásinterjún, mivel hogy Nálam még nem kérdeztek rá. De viszont ismerek olyat, akinél rákérdeztek. Elvetetni megtörténhető lehetőségeket meg nem recuriterség, hanem szélsőséges gondolkodás mód ám. Lehet hogy te nem kérdezel ilyeneket, sőt még akár azt is elhiszem hogy ha azt mondod, hogy az ilyen kérdés pl. ellenkezik az elveiddel. Azt viszont nem, hogy ilyen nem létezik. Amúgy én is kaptam ilyen kérdést, tehát ha nem láttál még ilyet. Hát itt vagyok. Vágták is az arcokat utána. Tudom nem kötelező válaszoljak ilyenre, dehát nekik sem kötelező felvenniük. Munkát meg most nehéz ám találni.

A másikra meg már válaszoltam, és bizony ez sem az én véleményem volt. Ezt maga egy felettes mondta. Hoppá hoppá hoppá.

2022. okt. 5. 16:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Személyeskedés? Az miért személyeskedés, ha azt állítom, hogy a munkahelyről a munkateljesítményed vagy csapatbaillőséged miatt tesznek ki?

És tény, attól még, hogy a szakma erősen ellenjavalja, megtörténhet, ezt nem tagadom.

De.... egyébként lehet ám máshogy is ávlaszolni rá. Elmondod a települést és a háztípust. Pl "Isaszegen egy kertes házbna lakom". Anyádhoz senkinek semmi köze. Max apádnak.

De azért meg ne bánkódj, ha nem vesznek fel olyan helyre ahol már az interjún azt kérdezgetik, hogy és? Anyáddal laksz?":D jobb az ilyen helyet kerülni, a munkában is trógerek vszeg.

És amúgy 29 vagyok, nem tudom az fiatalnak minősül-e.

2022. okt. 5. 16:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem sokan bánkódnának hogy nem veszik fel ilyen helyre az embert, ha normálisan lehetne munkát találni és nem az lenne a helyzet hogy kell a pénz. Nem nyaralásra, nem 4K-s TV-re, nem sörre, nem cigire. Megélhetésre, számlák kifizetésére.
2022. okt. 5. 16:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom. Ha a magyaron és az angolon kívül beszélsz még legalább 1 európai nyelvet legalább B2+ szinten, jól bánsz az Office appokkal, bírod az irodai munkát és Budapest ovnzáskörzetében vagy, ha gondolod nézhetek neked valamit nálunk. Itt tuti nem fogják megkérdezni hogy kivel laksz:D De tény, hogy most csökkent a kereslet a piacon.
2022. okt. 5. 16:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Majdnem mindenki otthon lakik, aki nem, az hajléktalan és inkább őket kerülik az emberek.
2022. okt. 5. 22:46
 17/17 anonim ***** válasza:
#10: Ne legyenek illúzióid. Ha téged próbaidő alatt elküldenek, akkor az nem azért lesz, mert a mamahotelban laksz.
2022. okt. 6. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!