Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire bunkók a mai...

Miért ennyire bunkók a mai fiatalok?

Figyelt kérdés

Ültem a vonaton egy ilyen négyes ülésben, szemben velem egy kb 20 éves gyerek, meg a barátnője, mellettem meg volt egy hely.

Leült mellém egy idősebb néni, majd tényleg tök udvariasan megkérte a vele szemben ülő srácot illetve a barátnőjét, hogy valamelyikükkel helyet cserélhetne-e, mert jobban szeret meneiránnyal megegyezően ülni vagy hogy fogalmazzam. A srác meg csak odaböfögött egy flegma nem-et.

Ekkor megpróbáltam picit hatni a srácra én, de csak kiröhögött és visszadugta a fülhallgatóját.

Mennyibe tellett volna helyet cserélni valamelyiküknek?

2022. okt. 1. 17:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%

Nem köteles át ülni mert a mamika azt gondolja:)

Nemet mondott és ennyi.Ez nem bunkóság.Az öregek sokkalta bunkóbbak tudnak lenni és számtalan példát lehet mondani erre.Mindenkor azt hiszik ő hozzájuk muszáj alkalmazkodni de ha nekik kell egy kicsit 1mm-t is akkor jön a hisztéria:)

2022. okt. 1. 18:03
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

A nyanya pofatlan. Ingyen utazik es o akar dirigalnj olyannak,aki sokat fizet az utszasert.

Nehogymar szetvalassza a bnojetol ot. Pofatlansag kategoria.

N/40

2022. okt. 1. 18:05
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

Ja 12-es és a legjobb mikor tele van a busz vagy vonat vagy metró hellyel és ő melléd ül ami nem baj de köhög egész úton és nem érdekli hogy te esetleg megbetegedhetsz miatta vagy zavar a köhögés.Bezzeg mikor a szánalmas covid hisztéria volt akkor maszk nélkül fingani sem lehetett nemhogy az időseket veszélyeztetni azzal hogy esetleg köhintessz egyet XD

De ha ő köhög maszk nélkül az nem baj b@szki:-D Azért ezek olyan érdekes dolgok szerintem.

Vagy ha a szomszédban lakik a nyanya a te szavaddal élve és átér a tetves fája a te kertedbe mert lusta megvágni az nem baj de ha a tiéd átér kicsit is akkor már rögtön megy a hisztike hogy mit képzelsz magadról:)))

Nevetséges bohóc a legtöbb persze van köztük normális is de nagyon kevés.

2022. okt. 1. 18:12
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Udvariasan kellett mondani, de ti azt mondjátok h nem volt bunkó.

khm...

2022. okt. 1. 18:15
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
Miért annyira bunkók a mai idősek? Én egyszer a távolsági buszon leültem a középső ajtó mögötti ülésre, az a legjobb hely a buszon. És egy vén odajött a még tök üres buszon és közölte velem, hogy ő oda akar ülni, ahol én ülök. Én meg mondtam neki, hogy én is oda akarok ülni és ott is fogok, nem megyek sehova. Persze neki állt feljebb meg hápogott, de leszartam. Miért is kellene nekem máshova ülni, amikor fizettem a jegyemért nem is keveset, a nyuggerek meg már ingyen utaznak. De órákig lehetne sorolni, a legszebb az volt, amikor egy majdnem a metró alá lökött, nem sokon múlt, hogy nem vágta le a lábamat. A fenti sztoriban miért kellett volna a fiataloknak átülni? Senki sem szeret menetiránynak háttal ülni.
2022. okt. 1. 18:16
 16/22 anonim ***** válasza:
93%
A 24 évemmel én se vagyok olyan öreg, de én is kb. így reagáltam volna. Azon a ponton, amikor te is elkezdtél pampogni, holott semmi közöd nem volt az egészhez, meg is kérdeztem volna tőled, hogy ha átülök a szemközti ülésre, nem baj-e, ha rád célzok, amikor rosszul leszek és elkezdtek okádni.
2022. okt. 1. 18:35
 17/22 anonim ***** válasza:
93%
Ez csak akkor lett volna jogos a nénitől, ha oda szólt volna a helyjegye.
2022. okt. 1. 18:45
 18/22 anonim ***** válasza:
92%
Megmondanám a néninek, hogy "legyen szíves máshova megpróbálni ülni", attól, hogy öreg, még nem muszáj kisajátítania magának egy helyet, am ráadásul aktuálisan foglalt. Ha sima vonatról van szó és nem elsőosztályú helyjegyes kocsiról, semmi joga nincs embereket felállítgatni a helyükről csak azért, mert öreg.
2022. okt. 1. 20:41
 19/22 anonim ***** válasza:
92%

Nem bunkók, és én sem ülök menetiránynak háttal, ahogyan a barátom sem, mert rosszul leszünk.

Válasszon a néni olyan helyet, ami megfelel neki, ne mást ugráltasson.

2022. okt. 2. 10:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A hozzád hasonló pampogókon meg én is csak röhögni tudok, annyira szánalmasak vagytok.
2022. okt. 2. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!