Miért ennyire bunkók a mai fiatalok?
Ültem a vonaton egy ilyen négyes ülésben, szemben velem egy kb 20 éves gyerek, meg a barátnője, mellettem meg volt egy hely.
Leült mellém egy idősebb néni, majd tényleg tök udvariasan megkérte a vele szemben ülő srácot illetve a barátnőjét, hogy valamelyikükkel helyet cserélhetne-e, mert jobban szeret meneiránnyal megegyezően ülni vagy hogy fogalmazzam. A srác meg csak odaböfögött egy flegma nem-et.
Ekkor megpróbáltam picit hatni a srácra én, de csak kiröhögött és visszadugta a fülhallgatóját.
Mennyibe tellett volna helyet cserélni valamelyiküknek?
Nem köteles át ülni mert a mamika azt gondolja:)
Nemet mondott és ennyi.Ez nem bunkóság.Az öregek sokkalta bunkóbbak tudnak lenni és számtalan példát lehet mondani erre.Mindenkor azt hiszik ő hozzájuk muszáj alkalmazkodni de ha nekik kell egy kicsit 1mm-t is akkor jön a hisztéria:)
A nyanya pofatlan. Ingyen utazik es o akar dirigalnj olyannak,aki sokat fizet az utszasert.
Nehogymar szetvalassza a bnojetol ot. Pofatlansag kategoria.
N/40
Ja 12-es és a legjobb mikor tele van a busz vagy vonat vagy metró hellyel és ő melléd ül ami nem baj de köhög egész úton és nem érdekli hogy te esetleg megbetegedhetsz miatta vagy zavar a köhögés.Bezzeg mikor a szánalmas covid hisztéria volt akkor maszk nélkül fingani sem lehetett nemhogy az időseket veszélyeztetni azzal hogy esetleg köhintessz egyet XD
De ha ő köhög maszk nélkül az nem baj b@szki:-D Azért ezek olyan érdekes dolgok szerintem.
Vagy ha a szomszédban lakik a nyanya a te szavaddal élve és átér a tetves fája a te kertedbe mert lusta megvágni az nem baj de ha a tiéd átér kicsit is akkor már rögtön megy a hisztike hogy mit képzelsz magadról:)))
Nevetséges bohóc a legtöbb persze van köztük normális is de nagyon kevés.
Udvariasan kellett mondani, de ti azt mondjátok h nem volt bunkó.
khm...
Nem bunkók, és én sem ülök menetiránynak háttal, ahogyan a barátom sem, mert rosszul leszünk.
Válasszon a néni olyan helyet, ami megfelel neki, ne mást ugráltasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!