Autós férfiak szempontjából nem nagyon fura egy nem autós férfi?
17 éves korom óta van jogsim, de nem tartozom a klasszikus autós férfiak közé. Bármikor, ha úgy praktikusabb, hajlandó vagyok buszozni vagy biciklizni ill. más településre vonatozni.
Szerencsére már nem kell párt keresnem, de ha kéne, akkor könnyen lehet, hogy direkt busszal mennék randira. És ha nála az autó hiánya hátrány, akkor hiába pihen egy Toyota a garázsomban, azt a nőt azonnal ejteném.
Szóval ebből az alapállásból nekem teljesen rendben van egy nem-autós férfi is. Az meg, hogy a nőkhöz hogy tud viszonyulni, a legkevésbé sem érdekelne, pont azért, mert én nem nő vagyok.
Évtizedek óta napi szinten használok autót, nehezen tudnám elképzelni anélkül az életemet.
Viszont ha valakit nem érdekel, azt elfogadom, és nem akarom rábeszélni.
/és ezen fölül pedig vannak még olyanok, akitől elvenném az autót is és a jogosítványt is/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!