Mondjatok okokat, hogy nőnek miért jó lenni és férfinek miért jó lenni!(?)
10.
És nincsennek társkeresési problémàk, mert a mai világban nagyon kiéleződött, hogy a mindíg a nő választ.
Akit kiválasztanak annak Hawai, akit nem, az egyedül fog meghalni.
Ahogy te mondod. Ők vannak most az apokalipszis tetején.
Mi férfiak meg csak az omnibusz tetején. De az már nagyon a max. Az már nagyon.
Szerintem a béka picsája jobb hasonlat.
Szinte lehetetlen ma ismerkedni nőkkel, pedig annyira jó lenne.
Tény, hogy nőközpontú világban élünk, de szerencsére a helyzet nem reménytelen. A nők mindegyike alfa-hímre vágyik, de belőlük nem sok van, csak 15-20% az arányuk. Tehát csak annyit kell tenned, hogy azzá válsz és onnantól kezdve te leszel a választó fél és érted harcolnak majd a nők. Itt találsz néhány hasznos tippet a kalandhoz: [link]
12.
Sajnos nem beszélek angolul, de talán most itt nem is ez a probléma.
Régen az ember úgy volt jó, ahogy volt.
Van a mondás, hogy minden zsák megtalálja a foltot.
Én felháborítónak tartom, hogy ma ez nem így van.
Ma, ha azt akarod hogy párod legyen, nemtudsz önmagad lenni.
Figyelni kell a testedre pl.
Semmiképp ne légy elhízva. Sőt. Azt vettem észre, hogy már pár kg plusz is probléma.
Nem árt, ha kondi terembe is jársz, és kicsit ki izmosítod magad.
Öltözz nagyon szépen, sportosan, lehetőleg ne a kínai piacról, mert az égő.
Egyszerűen nemtudsz természetes lenni, nemtudsz önmagad lenni, mert akkor nem választ ki egy nő sem.
/Mert azt ugye tudjuk, hogy mostanság hölgyválasz van./
Szóval ez felháborító. Én odafigyelek magamra, amit lehetett megtettem.
Ledobtam 25 kilót, sportos lett a testtartásom, jól öltözködöm, megvan mindenem. Minden este futok 6-8 km-t.
Nade neharagudj. 56 évesen még kondi terembe is járjak? Szoláriumba is, hogy szép barna legyek?
Kozmetikushoz is járjak, hogy nagyon szép legyek ?
Nem értem. Így természetesen sem nézek ki rosszul, de úgy néz ki ez nem elég a mai világban.
Ma majdem tökéletesnek kell lenni.
Arról nemis beszélek, ha egy nő egy picit csinosabb, szebb, na akkor vége mindennek.
Neki már okyan igényei vannak, hogy szinte teljesíthetetlen.
56 évesen nemtudok úgy kinézni, mintha 30 lennék.
Lehetetlen, bármit is csinálok.
Ez lehetetlen kérés a hölgyek részéről.
Ne haragudjanak meg rám a hölgyek, de nem megy. Szégyellem, de nemtudok 56 évesen 30.- nak kinézni. Nagyon szégyellem, higgye el mindenki.
Na mindegy. Maradunk egyedül, aztán majdcsak eltelik valahogyan ez a néhány év ami még hátra van.
Nő nélkül minden nap egy szenvedés, egy kűzdelem. Főleg, ha az ember egészségileg is rendben van.
Köszí, hogy meghalgattál.
11#
Sajnos a szexuális forradalom és a feminizmus térnyerése 60 év alatt megtette a hatását a nyugati világban, ami a reprodukciós arányokon is nagyon meglátszik. Amiket elmondtál, mind igazak. Ha egyszerű, átlagos férfi vagy és önmagadat adod (amit az összes nő és az összes béta-hím "bölcsen" tanácsol mindenkinek), kevés esélyed lesz a nők többségénél, mivel már egy nők már függetlenek, vagyis nincs szükségük férfira.
Ennek ellenére viszont vágynak rájuk, még ha feltételekkel is. Ezért sem érdemes feladni, még 56 évesen sem. A jó hír az, hogy a nők prioritásai a korukkal együtt változnak. A 31-45 éves korosztály, amit megcélozhatsz, az alfák mellett már a jómódú, megbízható béták iránt is érdeklődnek (tőlük hallhatod gyakran a "hol vannak a normális pasik" című panaszt, miután 1,5-2 évtizeden át csak az egy-éjszakás alfákat kergették). 45 fölött pedig már többnyire nem is reménykednek alfákban, ezért ők még könnyebb célpont. Tehát már csak a kiemelkedő vagyoni helyzeted vagy társadalmi státuszod kinyilvánításával is elég jó esélyeid lesznek náluk (fontos viszont megjegyezni, hogy vad, érzelmektől fűtött, rendszeres szexre így nem nagyon számíthatsz, mert ilyenhez mély vonzalomra van szüksége egy nőnek, amit pedig csak erős alfa-vonások képesek bennük kiváltani). A társalgási képességek fejlesztése, ill. a nemek közötti dinamika mélyebb megértése (lényegében az alfa-szerű viselkedés) viszont nagyon ki tudja terjeszteni a lehetőségeidet.
Ehhez segítségül itt van néhány örök érvényű szabály, amit érdemes betartani:
- Mindig figyelj arra, hogy te legyél a domináns fél a kapcsolatban, de ezt nyíltan soha ne fejezd ki.
- Soha ne áruld el a nődnek, hogy hány másikkal voltál előtte. Ha rákérdez, csak poénkodd el a dolgot (pl.: "az 1000. után már nem számoltam").
- Ha egy nő nagyon megdolgoztat a szexért (pl. a 3. randin sem megy bele), nem érdemes rápazarolnod az idődet.
- Mindig tartsd fejben, hogy egy nő szeretete nem feltétel nélküli, a társkeresési stratégiájuk vezér-elve pedig a hipergámia.
- Ne korlátozd be a lehetőségeidet azzal, hogy egyszerre csak egyvalakivel jársz. A nők többségének ez alapból eszébe sem jutna, tehát nagy hátrányba kerülsz, ha ezt teszed.
- Csak akkor költözz össze egy nővel, ha fél éven belül feleségül tervezed őt venni. Ellenkező esetben túl nagy hatalmat adsz a kezébe azáltal, hogy folyamatos rálátása van a mindennapjaidra, miközben drasztikusan lecsökken a mozgástered a "szexuális piactéren".
- Soha ne bízd a nőre a fogamzásgátlást.
- Mindig jövedelmezőbb új kapcsolatokat létrehozni, mint régi, tönkrement kapcsolatokat megpróbálni helyrehozni.
14.
Köszike a terjedelmes választ.
Azt kell mondjam, hogy sajnos sok igazság van benne. Bár ne lennének igazak az álltalad említett tények, de sajnos azok.
Meglátjuk. Én még egy picit hiszek abban, hogy akár csoda is történhet.
Sajnos amit régen természetesnek tartottunk,
/ egy normális párkapcsolat egy átlagos csinos, kedves nővel / az ma már a csoda kategóriába sorolandó.
Mélységesen elkeserít ez engem, de sajnos nincs mit tenni.
Egy dolog van, hiszünk a csodákban, és a szerencsében.
Csak az a baj, hogy a szerencséhez is szerencse kell, és tenni kell érte.
Csak annak van szerencséje, aki tesz is érte.
De mit??? Na ez itt a nagy kérdés. Ha bármit is teszek a társkeresésért, akkor meg azt mondják, hogy rágörcsölök, és az sem jó.
Ördögi kör ez mindenképp.
13"
A nők luxusban élnek. Az egész világot a férfiak építették fel. Városok, épületek, elektronika, járművek, számítógép, telefon, internet, stb.
Azért jobb nőnek lenni mert:
- Szebbek mint a férfiak (normál esetben)
- A női test vonzó hatással van a férfiakra, és szebb is
- Van cicijük, és jó nagy formás fenekük.
- Nem kell erősnek lennie ha nem akar
- Nem kell edzenie hogy nőnek nézzen ki
- Szabad sírnia
- Nem kell kezdeményeznie
- Nem kell fizetnie a randin
- Ajándékokat kap a férfiaktól
- Nem kell a farka méretén stresszelnie
- Valentín napkor ajándékot kap a barátjától
- Nőnapkor elismerik, és szintén kap ajándékot egy csomó férfitól
- Sportolhat mindent akár egy férfi
- Több ruhaválaszték
- Nőké az elsőbbség
- Senki nem fogja karóra feszíteni ha biszex, sőt, még szexi is
17.
Túl nagy durranást nem mondtál kedves barátom, mert ezt eddig is tudtuk.
Ennek azonban van ám egy kiváltó oka.
A férfi olyan lesz az ágyban, amit a nő kihoz belőle.
Ha a nő ügyes és aktív az ágyban, az fölhergeli a férfit, és a ffi is attól fog beindúlni.
Ha a nő csak úgy éppen hogy elvan az ágyban, és immel- ámmal ügyködik valamit, akkor ne várja a férfitől sem, hogy a legnagyobb bika lesz.
Sajnos igen.
Én is azt látom középkorú társkereső férfiként, hogy igazán nagy szükség nincs ránk.
A nők jól elvannak.
Ha van férfi az életükben, akkor örülnek, de ha nincs, akkor sincsennek elkeseredve.
Nagyon nagy lett a különbség.
Amíg a férfiak társkeresésre való törekvése, maximális 10 ponton van, addig a nők társkeresési intenzitása jó ha van 2-3 pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!