Hogy lehetne egy férfit törekvővé, ambiciózussá változtatni, nevelni?
Figyelt kérdés
pasim nem ilyen, olyan kényelmes és beletörődő, meg szeretném változtatni hogy csináljam?2022. szept. 24. 15:25
11/18 anonim válasza:
Kevés esélyt látok rá, hogy valaha is megfog változni.
Ez csak is rajta múlik, ha meg szeretne változni, akkor tenni fog érte.
12/18 anonim válasza:
Ti sem lesztek sokáig együtt. Nevelgetni valakit a létező legkiabranditobb dolog.
13/18 anonim válasza:
Nem azért jön le sok válaszolónak a kérdésből, hogy gyerekről van szó, mert félreértik, hanem mert 2 éves kis gyereket szoktak nevelni, nem egy FELNŐTT EMBERT. Itt meg egy felnőtt emberről van szó, aki már fel lett nevelve. De mondjuk vehetsz egy kutyát, megtaníthatod: ül, fekszik.... ha már mindenképp nevelni akarsz valakit.
14/18 anonim válasza:
Igazuk van a többieknek , nevelni gyereket kell, nem felnőttet. De már akkor is van egy alap személyisége szóval nem olyan egyszerü. Ha nem tudod alfogadni hogy ilyen keress olyat aki megfelel neked. Persze szerzünk tapasztalatokat az eletben, ezért alakul a szemelyiseg felnőttként is valamennyit, de az alap ugyanaz marad.
15/18 anonim válasza:
Meg nem is elvárható, hogy teljesen átalakuljon valaki csak, hogy másnak megfeleljen. Olyat kell keresni, aki hasonló, nem a másikat megpróbálni átnevelni. Az ellentétek nem vonzzák egymást, legalábbis hosszútávon olyannal jössz ki, akinek hasonló az értékrendje a tieddel. Sokan pazarolják az éveket erre, hogy na majd én megváltoztatom a másikat.... Felesleges.
16/18 anonim válasza:
Oké...És te törekvő és ambiciózus vagy?
17/18 anonim válasza:
Sehogyan sem lehet. Ezért mentem szét én is egy férfival. Nem akart sem karriert, sem sok pénzt. Minden úgy volt jó ahogy volt. Ki nem mozdult volna a megszokott kis helyéről. 30-on felüli volt. Gyerekes és komolytalan volt. Nem volt hajlandó küzdeni értünk. Egyedül inni szeretett és a haverjaival lógni. Megpróbáltam, nem lehetett. Engedd el az ilyen férfit. Nem fog változni.
18/18 anonim válasza:
Magadat változtasd meg,legyél te törekvő.A pasidat meg hagyd békén.Ha nem tetszik,keress magadnak másmilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!