Hogy reagálnál ha valaki nem megfelelő időben hív telefonon?
Felmerült a kérdés hogy hogy reagálnál ha reggel 7:30-kor valaki hív telefonon (teljesen mindegy a kapcsolatod vele) amikor még alszol?
1. opció hogy a telefon le van némítva és csak később nézed meg.
2. opció hogy a telefon nincs lenémítva így megzavarja a pihenésed.
Ha észreveszem, hogy hív, akkor már megzavarta a pihenésemet, hisz felébredtem.
Én fel szoktam venni. Okkal hívnak ilyen időpontban. Meghallgatom mit akar, és ha olyan, akkor megmondom, hogy "ok, majd elintézem ha felkeltem". Ha sürgős, nyilván pattanok. Mármint ha nekem sürgős.
Ha csakúgy kinyomnám, zavarna a tudat, hogy "ki a tököm volt ez?" vagy "mit akart vajon?" és úgyse tudnék tovább aludni.
Meg hát reggel fél8 azért nem olyan vészesen korán van, iskolás koromban ilyenkor már másfél órája ébren voltam:D
Egyébként én beállítottam, hogy este 11 és reggel 8.45 között csendes módban legyen. Automatikusan átteszi magát minden este. Onnantól csak rezeg, ha hívnak, szóval legalább nem ordít az arcomba, ha van valami:D Deee én felveszem akár éjjel 2kor is, ha hívnak, hiszen okkal teszik.
De haverom konkrétan repülő módba teteti automatikusan a mobilját. Ez már csk azért is problémás, mert volt, hogy egy buliban elkeveredtünk egymástól, de nem tudtuk felhívni, hogy hol van, mert ugye automatikusan bekapcsolt a repülőmód...:D
De akit tényleg zavar ha hívnak alvásidőben, miért nem hasnzálja ezt a módszert? Alap dolog androidion, sőt, igazából nekem a régi butafonomon is volt ilyen opció, szóval nem új találmány.
Az ilyen korai hívásokat, ha meg is zavar, felveszem, mert nem jellemző, hogy közvéleménykutatók meg biztosítók hívogassanak a baromságaikkal, szóval ha így hív, akkor ott valami van. Ha baromság mégis, akkor megmondom neki, hogy hagyjon békén és alszok tovább.
Egyébiránt ha alkalmatlan időpontban hív, de nem ilyen gyanús órában, akkor simán csak nem veszek róla tudomást. Alapból némítva van a telefonom mindig, rezeg, ha valaki hívna, szóval ha éppen a kezem ügyében van, akkor kinyomom, ha nincs, akkor meg amúgy is messze van, hogy zavarjon. Ha fontos a mondandója, akkor majd visszahív. Amúgy se szeretek telefonálni, írja le, ha bármi nyűgje van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!