Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy reagálnál ha valaki nem...

Hogy reagálnál ha valaki nem megfelelő időben hív telefonon?

Figyelt kérdés

Felmerült a kérdés hogy hogy reagálnál ha reggel 7:30-kor valaki hív telefonon (teljesen mindegy a kapcsolatod vele) amikor még alszol?

1. opció hogy a telefon le van némítva és csak később nézed meg.

2. opció hogy a telefon nincs lenémítva így megzavarja a pihenésed.

2022. szept. 24. 08:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Én az első alkalommal amikor megzavar és például felébreszt kiosztanám hogy ne tegyen ilyet többet.
2022. szept. 24. 08:20
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem osztanám ki, de nem venném fel, ha nem olyan személy keres. Volt ilyenre példa, szimplán némítottam és aludtam tovább.
2022. szept. 24. 08:21
 3/13 anonim ***** válasza:
83%

Ha észreveszem, hogy hív, akkor már megzavarta a pihenésemet, hisz felébredtem.

Én fel szoktam venni. Okkal hívnak ilyen időpontban. Meghallgatom mit akar, és ha olyan, akkor megmondom, hogy "ok, majd elintézem ha felkeltem". Ha sürgős, nyilván pattanok. Mármint ha nekem sürgős.

Ha csakúgy kinyomnám, zavarna a tudat, hogy "ki a tököm volt ez?" vagy "mit akart vajon?" és úgyse tudnék tovább aludni.

Meg hát reggel fél8 azért nem olyan vészesen korán van, iskolás koromban ilyenkor már másfél órája ébren voltam:D

2022. szept. 24. 08:27
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Amikor nekem nem alkalmas, akkor eleve nem is tudnak hívni, mivel be se vagyok kapcsolva. Meg csak mostanában van, hogy telefonnal alszanak az emberek. Fiatal koromban még nem voltak mobilok, és valahogy túléltük.
2022. szept. 24. 09:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Meghallgatnám, ki az, mi a baja. Nagyon hamar kelek, így nem zavar.
2022. szept. 24. 10:56
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
remélem csak én vagyok az egyetlen akit szőkőévente egyszer keresnek így, ezért nincs lenémítva szóval megzavarna, de egyszerűen nem venném fel, hagynám csörögni míg meg nem unja, max ránéznék ki hív és ha csak nem valami közeli, utána aludnék tovább
2022. szept. 24. 18:21
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
*nem csak én
2022. szept. 24. 18:22
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem a múltkor a futár hívott reggel 6-kor. Felvettem szerencsére, mert már hozta is a csomagot.
2022. szept. 26. 10:54
 9/13 anonim ***** válasza:
47%

Egyébként én beállítottam, hogy este 11 és reggel 8.45 között csendes módban legyen. Automatikusan átteszi magát minden este. Onnantól csak rezeg, ha hívnak, szóval legalább nem ordít az arcomba, ha van valami:D Deee én felveszem akár éjjel 2kor is, ha hívnak, hiszen okkal teszik.

De haverom konkrétan repülő módba teteti automatikusan a mobilját. Ez már csk azért is problémás, mert volt, hogy egy buliban elkeveredtünk egymástól, de nem tudtuk felhívni, hogy hol van, mert ugye automatikusan bekapcsolt a repülőmód...:D

De akit tényleg zavar ha hívnak alvásidőben, miért nem hasnzálja ezt a módszert? Alap dolog androidion, sőt, igazából nekem a régi butafonomon is volt ilyen opció, szóval nem új találmány.

2022. szept. 26. 11:13
 10/13 anonim ***** válasza:
47%

Az ilyen korai hívásokat, ha meg is zavar, felveszem, mert nem jellemző, hogy közvéleménykutatók meg biztosítók hívogassanak a baromságaikkal, szóval ha így hív, akkor ott valami van. Ha baromság mégis, akkor megmondom neki, hogy hagyjon békén és alszok tovább.

Egyébiránt ha alkalmatlan időpontban hív, de nem ilyen gyanús órában, akkor simán csak nem veszek róla tudomást. Alapból némítva van a telefonom mindig, rezeg, ha valaki hívna, szóval ha éppen a kezem ügyében van, akkor kinyomom, ha nincs, akkor meg amúgy is messze van, hogy zavarjon. Ha fontos a mondandója, akkor majd visszahív. Amúgy se szeretek telefonálni, írja le, ha bármi nyűgje van.

2022. szept. 26. 12:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!