Most mire vágysz a legjobban ebben a pillanatban?
Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 18:24
11/18 anonim válasza:
#10 Én meg az Andira, de sajna az a hajó már elment.. :/
12/18 anonim válasza:
Arra, hogy a kislányom lassan 1 év után aludjon egyben legalább 6 órát.
Általánosságban pedig amire mindig vágyom, hogy a szeretteim és én egészségesek legyünk, boldogok és ne kelljen nélkülöznünk.
13/18 anonim válasza:
Pénzre, az megoldaná minden nyűgömet.
Nem milliárdokat, csak annyit amiből valami normálisabb helyen tudok venni egy lakást egy normális hétköznapi autót meg lenne tartalékom.
Azon felül meg normális fizetésre, ha nem lennék alulfizetett akkor vígan ellennék és dolgoznék. Így viszont zéró a motiváció.
14/18 anonim válasza:
Arra hogy minden problémám és "fejfájásom" megszűnjön. Legyen egy napom amikor 100% kikapcsol az agyam és nem agyalok 0-24.
15/18 anonim válasza:
Legyen szerelmes belém az akibe én vagyok
16/18 anonim válasza:
Közös filmezésre egy hangulatkivilágított szobában egy kedves szerény fiúval, akinek jó a humora.
17/18 anonim válasza:
Mi ez a nagy lepontozási hullám?? O.o
18/18 anonim válasza:
17, az ujjamból "vetted ki" a szót, előbb még 100% volt a válaszom most pirosba ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!